LIPUT

Runkosarjan lippujen hinnat on listattu tähän alle. Pudotuspeleissä lippujen hinnat vahvistetaan kierros kerrallaan. Mobiilipääsylippuja Loimun peleihin voi ostaa Seat 4 me -palvelun kautta.

Aikuiset
15 €
Perhelippu
(2 aikuista ja 2 lasta, 6-16v)
37 €
Opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset ja rekisteröidyt pelaajat
12 €
Lapset 6-16v
6 €
Lapset alle 6v
0 €

Kausikortti
- Mestaruusliigan runkosarja, Suomen Cup & Euro Cup
- Ei omaa istumapaikkaa

120 €
Loimu-kortti
- Kausikortin pelit + Mestaruusliigan puolivälierät ja välierät
- Oma numeroitu istumapaikka
220 €

Partnerkortti
- Kaikki kotiottelut
- Partnertilan tarjoilut ja esitykset
- Istumapaikka parhailta paikoilta
- Loimu-verkoston jäsennyys
- Logo kotisivuille linkiksi

450 €
+alv

OTTELUPÄIVÄ

Ottelupäivinä kannattaa pelipaikalle tulla noin 60-30 minuuttia ennen ottelun alkua. Hallissa on numeroidut istumapaikat, mutta pääsyliput eivät ole numeroitu.

Hallin keskikatsomoissa sijaitsevia merkittyjä Partner- ja kausikorttipaikkoja lukuunottamatta yleisö voi valita itse istumapaikkansa. Yleisöä palvelee peleissä myös useita kahviopisteitä ja makkarapiste koko tapahtuman ajan.

Helpoin väylä saapua Turusta ja Helsingistä päin on ajaa Raumantietä (8) Kustavintien risteykseen, kääntyä vasemmalle Kustaviin päin ja seuraavasta risteyksestä kääntyä vasemmalle urheilukeskukseen päin. Naantalista päin tultaessa helpoin tapa on ajaa Raision keskustan ja Kerttulantien kautta urheilukeskukseen, jossa sijaitsevat liikuntahallin välittömässä läheisyydessä myös urheilukenttä, jalkapallokenttä, jäähallit, tennishalli sekä pururata.

.

.