Siirry sisältöön

OPISKELU

Raision Loimu tekee aktiivista yhteistyötä Kerttulin lukion ja Turun Seudun Urheiluakatemian kanssa. Yhteistoiminnan tavoitteena on edistää lentopallossa huipulle pyrkivien ja jo huipun saavuttaneiden urheilijoiden opiskelua ja ammattiin valmistumista, päivittäisvalmentautumista ja urheilun tukipalvelujen saatavuutta.

Turun Seudun Urheiluakatemia aloitti toimintansa syksyllä 2004. Urheiluakatemiaa on kehitetty yhdessä muiden Suomessa toimivien urheiluakatemioiden ja Suomen Olympiakomitean kanssa. Luku-vuoden 08-09 kohokohdat olivat Suomen Olympiakomitean myöntämä virallinen huippu-urheiluakatemiastatus ja urheiluakatemiaa koordinoivan oppilaitoksen valitseminen vuoden urheiluoppilaitokseksi.

Lentopalloilijoille järjestetään aamuharjoitukset neljänä päivänä viikossa. Poikien harjoittelusta vastaa Loimun liigajoukkueen valmennusryhmä. Harjoituksissa on mukana myös Loimun liigapelaajia. Urheiluakatemiasta miesten maajoukkueeseen ovat ponnistaneet mm. Simo-Pekka Olli, Sauli Silpo, Henri Tuomi, Teppo Heikkilä, Mikko Oivanen ja Matti Oivanen.

Urheiluakatemiassa ovat mukana toisen asteen oppilaitoksista Kerttulin lukio, Katedralskolan I Åbo ja Turun Ammatti-instituutti. Korkea-asteelta mukana ovat Turun Ammattikorkeakoulu, Turun Kauppakorkeakoulu, Turun Yliopisto ja Åbo Akademi.

LISÄTIETOA

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o RajuLive Oy
Hiidenkatu 7 G
20360 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös