UUTISET

11.3. ETTA JATKAA VÄLIERIIN, LOIMU KESÄLOMALLE

Loimu oli selkä seinää vasten neljännessä puolivälieräottelussa Ettaa vastaan. Ottelun avauserä antoi lupauksia ratkaisun siirtymisestä viidenteen otteluun Ouluun, mutta lopulta ottelusarjaan hienoisena ennakkosuosikkina lähtenyt Etta veti pidemmän korren neljännessäkin ottelussa luvuin 1-3 (25-18, 19-25, 17-25, 14-25). Etta jatkaa näin ollen välieriin, kun taas Loimu suuntaa kesälaitumien kautta valmistautumaan jo seuraavan kauden alkuun.

Ottelun avauserän Loimu oli alusta asti lievää Loimun hallintaa. Kotijoukkueen pelin perustana toimi edellisiltaan verrattuna selvästi parempi vastaanotto. Kerttulan lehtereille saapunut äänekäs kotiyleisö pidätti hetken hengitystään Loimun johtaessa luvuin 19-13, sillä edellisenä iltana vastaava johtoasema kääntyi pikaisesti tappioksi. Tällä kertaa Loimun ote piti loppuun asti Ossi Rumpusen hyökätessä erän viimeisen pisteen.

Ottelun edetessä Loimun vastaanotto alkoi herpaantua ja Etta napsi etumatkaa pisteen ja erän kerrallaan. Ettan torjunta- ja puolustuspelaaminen oli jälleen piirun jos toisenkin Loimua edellä eikä Ettan kenttään tuntunut välillä jäävän mikään. Kaudelle kuvaavasti kaikki Loimun pelaajat pääsivät näyttämään kyntensä myös kauden viimeiseksi jääneessä ottelussa.

  • Etta ansaitsi sarjan voiton. Tämän päivän pelissä en voi syyttää pelaajiani. He antoivat kaikkensa ja yrittivät loppuun asti. Minusta hävisimme tämän sarjan Oulun toisessa ottelussa. He olivat silloin epävarmoja, mutta nousivat voittoon ja saivat paljon positiivista energiaa. Meillä oli läpi kauden loukkaantumisia ja siirtoja ja se kaatoi meidät lopulta, kommentoi Loimun Christophe Achten vähän kauden päättymisen jälkeen.
  • Haluan kiittää Loimua. Sarja oli tiukka ja reilu. Pidän tästä urheiluhengestä. Loimu pelasi hyvin ja pisti meidät ahtaalle. Meidän torjunta- puolustus jauhaa aika hienosti ja sitten kun me pystytään hyökkäämään tuollaisilla tehoilla, niin Loimu oli ahtaalla, kehui välieräpaikasta silmin nähden helpottunut Olli Kuoksa ennen kovasti lyhentyneelle kotimatkalle lähtemistä.

Ottelun herra ja hidalgo oli illan komeimman pistesaaliinkin kerännyt Jokela, jolle kirjattiin hurjat 30 pistettä tehoin +27. Ettan muista pelaajista Antti Ronkainen teki 17 ja Eetu Pennanen 12 pistettä. Loimun puolelta yleispelaajat Ossi Rumpunen ja Viktor Lindberg tekivät 14 pistettä mieheen ja hakkuri Bomba Marquez 12.

  • Kaksi rotaatiota koko sarjassa missä hävittiin paljon. Näissä kahdessa kotipelissä olisi pitänyt pystyä paremmin rikkomaan Ettan vastaanotto. Ettalta löytyi enemmän laitureita paikkaamaan toisiaan ja jokaisella oli vuorollaan hyvä peli, päätti Loimun kapteeni Ossi Rumpunen.

Katso myös: TilastotValokuvat

Ottelun jälkeisessä mediatilaisuudessa ottelua ruotivat pelaajista Eetu Pennanen ja Ossi Rumpunen sekä päävalmentajat Olli Kuoksa ja Christophe Achten:

 

Loimu_logo_vaaka_PMS144

Raision Loimu ry
Keonkatu 5, 21200 Raisio

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi