Siirry sisältöön

UUTISET

14.7. Loimulle kansainvälistä voimaa

14 heinäkuun, 2021

Loimu on solminut kaksi sopimusta, joilla oranssipaidoille tulee kansainvälistä voimaa syksyllä alkavaan Mestaruusliiga-kauteen. Toinen sopimuksista on uusi fysiikkakumppanuussopimus kansainvälisen Fitness24Seven -kuntosaliketjun kanssa ja toinen on Latvian maajoukkueen yleispelaaja Kristaps Smitsin (188 cm, 23-v.) kanssa solmittu pelaajasopimus.

Smits valittiin Latvian vuoden läpimurtopelaajaksi vuonna 2018, jolloin hän voitti Latvian liigan hopeaa ja oli sarjan paras pistemies. Sen jälkeen ura on jatkanut nousujohteisesti. Hän on pelannut aiemmin kotimaassaan kuusi kautta OC Limbaži/MSĢ:n joukkueessa ja viimeisimmän kauden SK Jēkabpils Lūšin joukkueessa. Viime kauden päätteeksi Smits valittiin Baltian Liigan parhaaksi yleispelaajaksi sekä Latvian parhaaksi yleispelaajaksi ja MVP:ksi.

Smits on mukana Latvian maajoukkueessa, joka pelaa EM-kisoissa D-lohkossa Tallinnassa, jossa se saa vastaansa isäntämaa Viron lisäksi Ranskan, Saksan, Slovakian ja Kroatian. Suomi isännöi omaa alkulohkoaan syyskuussa Tampereella, joten mahdollista on, että Smits saa ensipuraisun suomalaisesta lentopallosta EM-jatkopeleissä Puolassa.

  • Olen erittäin innossani ja vähän jännittynytkin sopimuksesta. Tämä on ensimmäinen kerta, kun pääsen pelaamaan seurajoukkuepelejä ulkomaille. Kokemuksesta tulee varmasti mahtava. On hienoa päästä pelaamaan uudessa ympäristössä, uuden joukkueen ja uuden valmentajan alaisuudessa, kommentoi syksyn EM-kisoihin parhaillaan valmistautuva Smits.

POHJOISMAINEN KUNTOSALIJÄTTI LOIMUN KUMPPANIKSI

Loimu hoitaa fysiikkaharjoittelunsa jatkossa Fitness24Seven -kuntosaliketjun useissa saleissa niin Turun talousalueella kuin ympäri Suomenkin. Uusi kumppani on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista kuntosaliketjuista ja sillä on toimintaa viidessä eri maassa kolmella eri mantereella. Kuntosaleja on yhteensä yli 230 Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Kolumbiassa ja Thaimaassa. Raisiosta Fitness24Sevenin kuntosaleja löytyy yksi ja Turusta peräti kuusi kappaletta, joten pelaajilla riittää treenipaikkojen suhteen valinnanvaraa jatkossa.

  • Fitness24Seven on ylpeänä mukana tukemassa Raision Loimun liigajoukkueen oheisharjoittelua ja menestystä kaudella 21-22. Laaja kuntosaliverkostomme ja huippusijainnit mahdollistavat pelaajille loistavat harjoittelupuitteet fysiikkatreeneihin niin kotipaikkakunnalla Raisiossa kuin vieraspeliotteluissa ympäri Suomea. Yhdessä Raision Loimun kanssa haluamme tukea huippu-urheilua ja pelaajien kehittymistä sekä levittää liikunnan ja lentopallon ilosanomaa. Koko Fitness24Sevenin porukka toivottaa onnea ja menestystä tulevalle kaudelle, toivotteli Fitness24Sevenin Anna Mero sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Fitness24Seven kiinnostui yhteistyöstä välittömästi Loimun otettua yhteyttä. Solmittu yhteistyösopimus pitää sisällään muutakin kuin vain edustusjoukkueen harjoittelun sekä näkyvyyttä, kuten muun muassa Fitness24Sevenin henkilökunnalle pidettävän tyky-päivän, jossa henkilökunta pääsee tutustumaan lentopalloon niin liigajoukkueen valmennuksen vetämien harjoitusten että myös Mestaruusliiga-ottelun seuraamisen muodossa.

  • Otimme yhteyttä Raision Fitness24Seveniin, mutta sen kautta avautuikin aikamoisen laajan kuntosaliverkoston ovet. Olemme erittäin tyytyväisiä tästä kumppanuudesta. Nythän meidän pelaajat voivat jatkaa harjoitteluaan vaikka Thaimaan lomareissuillaan sitten kun sellaisia voi taas tehdä. Ja Suomessakin verkosto valtavan laaja, kertoo Loimun toiminnanjohtaja Jani Nieminen hymyillen.

Fitness24Seven haluaa mahdollistaa liikunnan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämisen kaikille täysi-ikäisille, riippumatta siitä kuka on ja mistä on kotoisin. Uusi kumppani tarjoaakin kaikille Loimun täysi-ikäisille juniori ja harrastepelaajille, yhteistyökumppaneille ja kannattajille etuhintaista treenipakettia. Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan treenit Fitness24Sevenin saleilla, olethan yhteydessä osoitteeseen yritysmyynti@f24s.com.

In memoriam: Perustajajäsen Heikki Piirto

13 heinäkuun, 2021

Raision Loimu ry:n perustajajäsen Heikki Piirto on siirtynyt vehreämmille peli- ja talkookentille 92-vuoden iässä. Koko Loimu-yhteisö ottaa osaa suruun ja toivottaa voimia surutyöhön omaisille.

Heikki on todellinen Loimun iki-ikoni, sillä hän on seuran perustajajäsen ja toimi perustavassa kokouksessa 14.9.1958 sihteerinä. Heikki toimi vuoteen 1970 saakka Turun Osuuskaupan Kaanaanmaan myymälän myymälänhoitajana ja sieltä käsin hän hoiti vuosikaudet Loimun asioita. Heikki vaikutti ratkaisevasti siihen, että Loimu alkoi vuonna 1967 keskittyä kauaskantoisesti lentopalloon. Yleensä, kun jollakin loimulaisella oli ongelmia, hän hakeutui murheineen sittemmin Torikeskuksen Sokoksen johtajana toimineen Heikin työhuoneeseen, josta ratkaisut useimmiten löytyivät.

Vaikka Heikin merkitys on ollut Loimun toiminnassa vuosikymmenten ajan erittäin keskeinen, niin hän ei ole milloinkaan hakeutunut eturiviin ja parrasvaloihin, vaan hän on ollut kultaakin kalliimpi taustavaikuttaja.

Heikki oli vuosien varrella mukana lukemattomissa Loimun varainhankintaprojekteissa. Hän on myös pelannut lentopallo muiden lajien ohella. 2000-luvun puolella Heikki keskittyi aktiivisen kannattajan rooliin ja hän olikin tuttu näky niin Kerttulan lehtereillä liigapeleissä kuin myös muiden Loimun juniori- ja aikuisjoukkueiden peleissä.

Loimu haluaa esittää vielä lämpimän kiitoksen Heikin valtavasta panoksesta Loimun perustamisessa ja kehittämisessä. Syksyllä alkavan kauden avausottelussa tullaan pitämään hiljainen hetki Heikin muistolle.

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös