UUTISET

18.3. Pidetään liekkiä yllä! Loimun ORANSSI SYDÄN – kampanja

18 maaliskuun, 2020

Korona on pyyhkäissyt Suomeenkin kylmän syystuulen lailla ja ihmisiä on kehotettu pysymään sisätiloissa. Raision Loimu ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka toimintaa pyöritetään ihmisten yhteen kokoontumisten avulla yhteistyökumppaneilta ja otteluista katsojilta saatavilla tuloilla. Nyt kun runkosarjan viimeiseksi jäänytkin ottelu pelattiin tyhjille katsomoille ja pudotuspelit jäivät pelaamatta, on Loimullakin vakava paikka koronan edessä.

Käynnistämme Oranssi sydän -kampanjan, jolla toivomme tukea niiltä ihmisiltä ja yrityksiltä joille Loimu on ollut jollain lailla merkityksellinen 61 toimintavuoden ja 42 pääsarjavuoden aikana. Myymme nyt lippuja kannatuskampanjana ensi kauden avausotteluun.

Lippuja on kolmea eri tasoa. Nämä eivät eroa toisistaan muuten kuin tuen määrältä. Hinnat ovat 30 €, 60 € ja 120 €. Pääsylippujen hintoihin sisältyy 10% alv. Jos tarvitset yritykselle kuitin maksusta, niin ota yhteyttä info@raisionloimu.fi. Liput maksetaan Loimun tilille FI56 5710 5220 0004 17.

Näiden kannatuslippujen ostajien nimet tullaan julkaisemaan. Nimi tulee laittaa maksun viestikenttään. Jos ostaa useamman lipun samalla maksulla, tulee kaikki nimet laittaa viestiksi. Jos ei halua nimeä julkaistavan, pitää viestikenttään kirjoittaa ”EI NIMEÄ”.

”Aikojen alusta ihmiset ovat kokoontuneet yhteisen leirinuotion ympärille lämpöön ja toistensa seuraan. Raision Loimun ovat kokeneet sadat ja tuhannet juniorit, aikuiset, talkoolaiset, kannattajat ja kumppanit – pidetään yhdessä liekki yllä”

entinen pelaaja ja valmentaja, nykyinen pj Jukka Rajakangas

#PidetäänLiekkiäYllä

Mukana kampanjassa ovat:

Päivitetty 31.3. klo 14:46

120 €
K-Supermarket Raisio Center x 10
Varissuon Urheilijat -81/-82
Ari Jolkkonen
Jorma Susi
Jukka Rajakangas
Jani Nieminen & Jenni Lehtinen
Harri Nikkanen
Jarmo & Joonas & Eliel Ranta
Salla ja Raino Mäki
S.I.G -yhtye
Kapteenin Kastikkeet x 2
Juha Oksanen ja Minna Nokelainen
Antero Ailio
Anna & Teemu Vuorio
Juha Virtanen & Piia Nieminen
Laura ja Tero Nummijärvi
Markku Hietamäki
Seppo & Paula Heinonen
Esa S
Sirpa Saarinen
Jari Brandt
Aitomec Oy

60 €
Jerkko Rajakangas
Rasmus Rajakangas
Ari-Heikki Kulmala
Safire / SF-Lämmitin x 5
Heikki Hedman
Lassi Rosala ja Miia Kaerala
Raija ja Reima Koski
Mika & Irene Rahko
Jussi Jokinen
Tero Viljanen
Jukka Europaeus
Lotta ja Esa Virta
Paula & Kari Ruuskanen
Matti Manner
Eeva-Liisa Ailio
Aki Similä
Tapani Mikola
Timo Ketonen
Raili ja Jarmo Rajala
Tiina Torikka
Taisto Nieminen
Jaana Rouvari
Pirjo & Seppo Alanko x ‭3,3
Jaakko Junkkala
Esa Honka
Timo Tuusvuori
Simo-Pekka Olli
Tapsa Suominen & Tuula Saarinen
Loimu -97
Kirsi Mäntynen
Juhani Vatanen
LähiTapiola
Sirpa & Marko Mäkelä
Terhi & Timo Koppanen
Kari Kalin
Ritva & Timo Alhola
Simo Kylänpää
Lasse Lindholm
Tapsa Rantala
Jari-Antti Hörkkö & Henna Lehmuskoski

30 €
Kia Kuitunen
Reijo Salovaara
Viljami Rajakangas
Jari Haapanen
Teemu Kekola
Aatu Kulmala
Eetu Kulmala
Kaija Likitalo
Markku Mäkilä
Anne Rouvali
Maria Rouvali
Virpi Reponen
Joni Herranen
Reijo Koskela
Arja Varjonen
Tiina Saarinen
Terho Makkonen
Mirja Määttänen
Ari Suominen
Merja Hakakoski
Riitta Venho
Pate
Pertti Hyvärinen
Altti Koivisto
Felix Virtanen
Marina Mölsä
Esa Honka
Hemmo Lehtonen
Kari Tuominen
Ossi Rumpunen
Tomi Rumpunen
Outi Rumpunen
Kai Rumpunen
Kari Veräjänkorva
Tuomas Koppanen
Ronja Hallisto
Raimo Kaunisto
Tomi Pullinen
Eero Vertanen
Antti Siivonen
Henri Susi
Turun Rengaspalvelu Oy
ei nimeä x 2

Summa: 7.940 €

KIITOS! #PidetäänLiekkiäYllä

10.1. Otteluraportti: Savo Volley kukisti Loimun Kupittaalla

10 tammikuun, 2020

Loimu pääsi tälläkin kaudella pelaamaan yhden ottelun Kupittaan palloiluhallissa Turussa, kun Savo Volley suostui joukkueiden kohtaamisen aikaistamiseen parilla päivällä. Sen anteliaampi savolaisryhmä ei sitten ollutkaan, vaan vei voiton ja täydet sarjapisteet Suomen parhaaksi palloiluhalliksi kehutulta Kupittaalta mukanaan 1-3 (26-28, 14-25, 25-18, 17-25) lukemin.

Ottelun avauserä oli tasaista kamppailua ja Loimulla oli siinä tilaisuutensa. Isännät nousivat 21-20 johtoon tositoimiin sairastuvalta palanneen passari Joel Laakson hybridiässällä. Eikä kyseessä suinkaan ollut Varsinais-Suomen Auto-Centeristä Loimun käytössä olevat hybridi-Toyotat, vaan leija- ja hyppysyötön risteytys. Kasimir Vuorisen torjuttua vieraiden hakkurina aloittaneen Eetu Häyrisen, joka sai tehdä tilaa Lelu Ojansivulle. Tämä vaihto oli Loimulle kohtalokas, sillä jatkopalloille venyneen avauserän ratkaisupalloja asteli syöttämään Ojansivu, jonka vaikeiden syöttöjen vuoksi Loimu ei päässyt ratkaisevissa palloissa enää hyökkäämään hyvästä vastaanotosta.

Avauserän tiukan taistelun jälkeen Savo vei toisen erän nimiinsä helposti. Erä oli heti kättelyssä lukemissa 1-5 ja sama meno jatkui läpi erän. Loimu ei kuitenkaan antautunut, vaan puolusti ja taisteli hyvin vieden kolmannen erän nimiinsä melko selvinkin lukemin. Loimun taistelua kuvastaa hyvin Kasimir Vuorinen, jolta meni sormi pois paikoiltaan kolmannen erän viimeisissä palloissa, mutta otteluisäntänä toimineen Mehiläisen ja Loimun joukkueen lääkäri Kari Isotalo veti sen heti paikoilleen ja Vuorinen palasi jo seuraavassa erässä takaisin Loimun kuusikkoon.

Taistelu jäi kuitenkin vailla palkintoa pisteiden muodossa, kun Savo Volley voitti neljännen erän ja samalla koko ottelun. Neljännen erän positiivisimmaksi anniksi loimulaisittain jäi sairastuvalta tositoimiin palanneen keskitorjuja Eetu Mäen torjuntapelaaminen.

  • Me laitettiin tänäänkin kentälle ne jotka olivat terveinä ja pystyivät pelaamaan. En sano tätä sen takia että viittaisin tulokseen, vaan Savo Volley oli parempi ja ansaitsi voittonsa. Meidän joukkue kuitenkin taisteli loistavasti. Kaksi erää oli Savon syöttöharjoittelua ja loput erät pystyttiin pelaamaan ihan hyvinkin, Kasper Vuorinen.

Ottelun paras pistemies oli joulukuun parhaaksi pelaajaksi valittu Miro Määttänen, joka teki 20 pistettä. Vaihdosta aloittaneista kokeneista maajoukkuemiehistä Antti Siltala teki 16 ja Lelu Ojansivu 11 pistettä irti päästyään. Loimusta hakkuri Windson Ferreira teki 18 ja Kasimir Vuorinen 12 pistettä.

  • Tänään oli ajatuskin hilata vanhan liiton miehiä kentälle, kun niillä on pieni paussi ollut. Jouduin ottamaan heidät vähän aikaisemmin mitä olin ajatellut. Aika meidän peruspelaamista, eli vahva syöttö. Hieno halli on mutta omat ongelmat tulee aina kun tullaan uuteen paikkaan. Loimu pisti tänään hienosti hanttiin ja esitti hyvää puolustuspelaamista, kertoi päivää ennen Loimu-ottelua kauden jälkeen teiden eroamisesta Savo Volleyn kanssa kertonut Jukka Tuovinen.
  • Loistava areena. Varmasti Suomen paras halli. Tästä saisi ottaa monet mallia. Taas sitä aaltoa pikkuisen, mutta hyvin hoidettiin. Ei mitään kaunista, mutta meille aika normaalia, kommentoi Tuovisen ”vanhanliiton mieheksi” nimeämä Antti Siltala.

Katso myös: TilastotValokuvatOttelun positiivisin ja energisimmät

Ottelun jälkeisessä mediatilaisuudessa kommentoimassa Antti Siltala ja Jukka Tuovinen sekä Kasper Vuorinen ja Joel Laakso:

Ottelun jälkeinen mediatilaisuus 10.1.2020 Loimu – Savo Volley 1-3

Julkaissut Raision Loimu Perjantaina 10. tammikuuta 2020

14.12. Otteluraportti ja -ennakko: Jouluottelut käyntiin Sastamalassa – sunnuntaina isketään Raisiossa

14 joulukuun, 2019

Loimulla on käynnissä kahden jouluottelun viikonloppu lentopallon Mestaruusliigassa. Lauantaina Loimu toimi vierasjoukkueena Sastamalassa, jossa isäntä VaLePa kukisti omassa joulun teemaottelussaan Loimun tasaisen taistelun jälkeen luvuin 3-1 (20-25, 25-22, 25-23, 25-23). Sunnuntaina Loimu toimii jouluottelun isäntänä, kun Kokkolan Tiikerit saapuvat Raisioon. Loimu kamppailee Tiikereiden kanssa kiivaasti Mestaruusliigan sijoista 5. ja 6., mutta sunnuntaina on sarjapisteiden lisäksi myös joulumieltä ja -puuroa, kun otteluisäntä OP Turun Seutu tarjoaa kello 16:00 alkaen joulupuuroa Kerttulan liikuntahallin pihalla 500. ensimmäiselle katsojalle. Joulupukki on luvannut vierailla sunnuntaina lauantain tapaan lentispelin kiihkeässä tunnelmassa.

Loimu avasi lauantaina hallitsevan Suomen mestarin vieraana vahvasti ja vei tasaisen joukkuepelaamisen ansiosta avauserän nimiinsä. Ensimmäisessä erässä irti päästetty maajoukkuepelaaja Niko Suihkonen piristi isäntien peliä ja oli Mikko Eskon rinnalla toisen erän voiton arkkitehteja. Loimulla taasen vastaanotto romahti avauserän jälkeen ja passari Tomi Saarinen oli vaikeuksissa pelinrakentelun kanssa. Hän suoriutui tehtävästään kuitenkin hyvin ja Loimu hyökkäsi huonosta vastaanotosta huolimatta 68% tehoin eli, tehokkaammin kuin erän voittanut VaLePa.

Kolmas erä eteni tasaisissa merkeissä kalkkiviivoille asti, mutta ratkaisupalloissa VaLePa piti hermonsa paremmin kurissa ja Loimun kolmen virhesuorituksen saattelemana isännät varmistivat ensimmäisen sarjapisteen jouluottelustaan. Neljännen erän puoliväliin tultaessa VaLePa oli karata Loimulta, mutta vaihdosta kentälle päässyt Väinö Rahko nosti vieraat takaisin peliin yhdessä Kasimir Vuorisen kanssa. Vieraiden puristus ei kuitenkaan riittänyt hyvästä haastamisesta huolimatta vieraspisteisiin, vaan Niko Suihkosen hyökkäys vapautti isännät tuulettamaan voittoa.

Ottelun paras pistemies oli Ruotsin maajoukkuepelaaja Erik Sundberg, joka teki 18 pistettä tehoin +6. Häntä tukivat hyvin Suomen maajoukkueen portteja kolkutteleva hakkuri Aaro Nikula (13, +8) ja Ruotsin maajoukkuekeskari David Petterson (11, +10). Loimusta eniten pisteitä tehtailivat 14 pisteeseen päässeet Kasimir Vuorinen, Windson Ferreira ja Tamir Hershko. Heistä Vuorinen oli tehoilla mitattuna selvästi paras. Myös keskitorjujat olivat hyvällä pelipäällä, kun Trent O’Dea teki 11 ja Blake Leeson 9 pistettä.

KATSO MYÖS: TilastoEnnakkoliput sunnuntaille

12.11. Otteluennakko: ”Raision Zlatan” mittaa Upi Sivulan nykyvireen keskiviikkona Raisiossa

12 marraskuun, 2019

Lentopallon Mestaruusliiga jatkuu keskiviikkona Raisiossa, kun Loimu saa vieraakseen Akaa-Volleyn. Viikonloppuna molemmat ottelunsa Pohjois-Suomen kiertueella voittanut Loimu on tällä hetkellä sarjataulukossa kuudentena ja kolmen ottelun voittoputkessa oleva Akaa-Volley neljäntenä. Loimulla tosin on muutamiakin otteluita kilpakumppaneitaan vähemmän pelattuna.

Joukkueet kohtasivat Loimun liiga-avauksessa Raisiossa syyskuun lopussa, jolloin Akaa-Volley oli avausottelussaan aaltoilevasti pelannutta Loimua niukasti parempi luvuin 3-2. Tuon avausottelun jälkeen Loimu on saanut pelinsä tasoa tasaantumaan, mutta myös akaalaisten peli on kehittynyt, kun mukaan on muun muassa liittynyt ex-loimulainen ja maajoukkueessakin monien vuosien ajan tahkonnut Urpo Sivula. Yksi lentopallokenttien väriläiskistä pääsee Raisiossa mittauttamaan nykyvireensä somessa ”Raision Zlataniksi” ristittyä tulisieluista Tamir Hershkoa vastaan.

Loimun ykkösnimi pohjoisen kiertueella oli molemmissa otteluissa parhaaksi pelaajaksi valittu Kasimir Vuorinen. Sunnuntain ottelussa Rovaniemellä vaihdosta ottelun aloittanut ”Raision Zlatan” ahersi myös kelpo iltapuhteen. Kylmässä ja lumisessa pohjoisessa eniten parannettavaa jäi brassihakkuri Windson Ferreiralle. Loimun peliä pyöritti Tomi Saarinen Joel Laakson ollessa edelleen sairastuvalla. Loimulla on muutaman muunkin pelaajan pelikunnon kanssa pieniä kysymysmerkkejä ilmassa, mutta isännät lähtevät hyvässä iskukunnossa haastamaan yhtä kauden päävastustajistaan.

Tsekkaa myös ottelun Facebook -event

10.11. Otteluraportti: Loimu tahkosi täydet erät pohjoisessa voitokkaasti

10 marraskuun, 2019

Lauantaina viisieräiset kamppailut iskeneet Raision Loimu ja Team Lakkapää jatkoivat viikonlopun toisissa otteluissaan Isänpäivänä samaa rataa ja sarjapisteet jaettiin jälleen pitkän kaavan kautta. Lopputuloskin oli samankaltainen Loimun juhliessa voittoa ja Lakkapään jouduttua taipumaan jo neljännen kerran peräkkäin tappioon. Ottelun loppunumeroiksi kirjattiin 2-3 (25-19, 20-25, 25-18, 19-25 ja 12-15).

Ottelun avauserä oli isäntien heiniä ja toinenkin erä oli kovasti jo lipumassa siihen suuntaan, kunnes Kasimir Vuorisen syöttövuoro käänsi erän kulun ja vieraat rynnistivät erävoiton kautta tasatilanteessa pitkän erätauon viettoon. Kun tauon jälkeen kolmannen erän voitto meni Lakkapäälle ja neljännen erän voitto Loimulle, niin ratkaisua lähdettiin hakemaan viidennen erän kautta.

Loimu johti erää jo 5-9, kun istuttiin Lakkapään aikalisällä. Päävalmentaja Henri Tuomen veto onnistui ja isännät nousivat hakkuri Regan Fathersin johdolla 9-9 tasatilanteeseen. Tämän jakson aikana Loimun Kasper Vuorinen käytti molemmat aikalisänsä. Tasatilanteessa 12-12 Vuorinen vaihtoi Väinö Rahkon syöttämään Tamir Hershkon tilalle. Rahko ei kentältä enää poistunutkaan ennen ottelun päätösvihellystä. Ottelupallossa Rahko kaivoi puolustuksen peliin, jonka jälkeen Kasimir Vuorinen hyökkäsi ottelun päätökseen.

  • En pitänyt meidän peli-ilmeestä ottelun alussa. Pelin sisässä oli liikaa ylä- ja alamäkiä. Saimme kuitenkin taisteltua toisen vierasvoiton samalle reissulle. Sarja on tasainen ja vierasvoitot ovat todella tärkeitä, kommentoi jälleen Loimun parhaan pelaajan palkinnon pokannut Kasimir Vuorinen.

Ottelun tilastoissa Lakkapää oli piirun Loimua parempi paitsi virheissä, joilla isännät antoivat Loimulle enemmän pistettä kuin taas toisinpäin. Ottelun paras pistemies oli kotijoukkueen hakkuri Regan Fathers, joka teki 34 pistettä tehoin +16. Loimun paras pistepotti oli 18, jonka saalisti vaihtopenkiltä ottelun aloittanut Tamir Hershko. Kasimir Vuorinen teki 15, Windson Ferreira 12 ja keskitorjujista Trent O’Dea entisen kotiyleisönsä edessä 10 ja Blake Leeson 8 pistettä.

  • Pitkä vierasreissu ja paljon lentopalloa. Pelasimme kymmenen erää tällä vierasmatkalla. Tähtäämme pelin kanssa kevääseen. Vielä on paljon kehitettävää pelin jokaisella osa-alueella. Tunnetila heittelee ottelun aikana vielä ihan liikaa. Lakkapää taisteli tänään hyvin, kertoi päävalmentaja Kasper Vuorinen.

Loimun seuraava ottelu on keskiviikkona kotikentällä, kun tärkeään otteluun saapuu vieraaksi sarjataulukossa neljäntenä oleva Akaa-Volley ex-loimulaisen Urpo Sivula johdolla. Osta ottelun ennakkoliput tästä ja klikkaa ottelun Facebook-eventiin mukaan.

KATSO MYÖS: Tilastot

Loimu_logo_vaaka_PMS144

Raision Loimu ry
Keonkatu 5, 21200 Raisio

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi