Siirry sisältöön

UUTISET

EM-kisat syyskuussa Tampereella – osta lippusi Loimun kautta!

18 maaliskuun, 2021

Miesten lentopallon EM-kisat isketään Tampereella 1.-8.9.2021. Me olemme mukana kotikisojen lipunmyynnissä, joten osta lippusi meidän kautta ja tuet samalla meidän toimintaamme! Myyntiin tulee 18.3. klo 10:00 4-päivän lippupaketit. Mikäli Covid-19 tilanteesta johtuen syyskuun EM-kilpailut joudutaan toteuttamaan ilman katsojia, palautetaan lipunostaneille lipusta maksettu hinta, josta on vähennetty käsittelykulut.

Osta lippusi näiden linkkien kautta ja hyväksy ostosivun kysyessä sen evästeet, niin ostosi kirjautuvat meille.

Päivitetty 6.7.2021: YKSITTÄISET OTTELULIPUT MYYNNISSÄ NYT – Osta tämän linkin kautta ja tue Loimua:
https://www.ticketmaster.fi/feature/eurovolley/seurat/?language=fi-fi&utm_source=website&utm_medium=RaisionLoimu&utm_campaign=lentopallonem_paivakohtaisetliput

Myynti linkki ke-la:
https://www.ticketmaster.fi/event/292381?CL_ORIGIN=ORIGIN2&utm_source=website&utm_medium=RaisionLoimu&utm_campaign=lentopallonem_joukkuepaketit_ke-la

Myynti linkki su-ke:
https://www.ticketmaster.fi/event/292463?CL_ORIGIN=ORIGIN2&utm_source=website&utm_medium=RaisionLoimu&utm_campaign=lentopallonem_joukkuepaketit_su-ke

#EuroVolleyM #veljekset

VARAA LOIMU-KISAMAJOITUS KANGASALLE!

Raisiolaisen Loimu-hotellin sisar Hotelli Kuohu tarjoaa EM-kisojenkin aikana 15 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta laadukasta majoitusta kilpailukykyiseen hintaan aivan Valtatie 12:sta vieressä Kangasalan keskustassa, Kirkkojärven rannalla. Modernilla itsepalvelukonseptilla toimiva hotelli takaa asiakkailleen nopean ja joustavan varauksen. Ovikoodin avulla liikkuminen on mutkatonta ja pääset huoneeseesi juuri sinulle sopivaan aikaan. Hotellivuorokausi alkaa kello 15 ja päättyy lähtöpäivänä kello 12.

Uusi kaunis hotellikiinteistö sijaitsee Kangasalan uimahallin vieressä ja huoneista on kauniit näköalat joko Kangasalan keskustaan tai Kirkkojärven suuntaan. Kangasalan keskustan palvelut ovat kivenheiton päässä ja hotellin lähistöltä löytyvät myös Kangasalan monipuoliset luonto- ja kulttuurikohteet. Tampereen keskustaan on noin 15 minuutin ajomatka ja auton pysäköinti onnistuu vaivattomasti vieressä olevassa parkkihallissa, lisätiedot sekä hinnastot: Pysäköintikohteet (finnpark.fi). Pysäköintihallin lisäksi lähistöltä löytyy kiekollisia pysäköintipaikkoja, kiekko vaaditaan arkisin kello 9-17.

Hotellissa on huoneita yhteensä 34 kappaletta ja kahden hengen huoneiden lisäksi majoitusta on tarjolla kolmen ja neljän hengen huoneissa. Aamiaistarjoilua ei hotellissa toistaiseksi ole, mutta omien eväiden ja aamiaistarvikkeiden säilytys ja nauttiminen onnistuu hyvin huoneessa. Huonevarustukseen kuuluu jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin sekä vedenkeitin ja tämän lisäksi huoneissa on kertakäyttöastioita, teetä ja kahvia tarjolla.

Tee varaus tai pyydä tarjous RAISIONLOIMU-koodi mainiten ja saat alennuksen. Lisätiedot ja varaukset: info@hotellikuohu.fi tai +358 10 2007 3000.

5.3. Kaupunginvaltuustossa aloite yhdistysten elinvoimatueksi

5 maaliskuun, 2021

Kokoomuksen Jari Salonen teki aloitteen kaupungin arvojen mukaisen elinvoimatuen jakamisesta raisiolaisille yhdistyksille, jotka joutuneet tiukoille koronapandemian aikana. Aloite sai tukea yli puoluerajojen tärkeästä yhteiskunnallisesta huomioimisesta.

Hienoa Raision valtuusto, toivotaan että aloite konkretisoituu raisiolaisen urheilun elinvoimaisuuden hyväksi!

Lue koko aloite tästä!

3.3. Loimun kausi päättyi tappioon Kokkolassa

4 maaliskuun, 2021

Peräti neljä pelaajaa helmikuun tähdistökentälliseen saanut ja kovassa vireessä oleva Kokkolan Tiikerit isännöi Raision Loimua joukkueiden viimeisessä runkosarjaottelussa. Isännät eivät antaneet haastajille mahdollisuuksia ja ottelun loppunumeroiksi kirjattiin 3-0 (27-25, 25-16, 25-21) kotivoitto.

Runkosarjan viimeinen ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Avauserän ratkaisua haettiin jatkopalloilta asti ja kun Loimu ei onnistunut hyödyntämään kahta ansaitsemaansa eräpalloa, niin Tiikerit tuli takaa ohi ja vei avauserän nimiinsä. Loimun hahmoja avauserässä olivat 7 pistettä ilman virheitä tehnyt keskitorjuja Eetu Mäki sekä 5 pistettä tehnyt yleispelaaja Eetu Kulmala.

Toinen erä oli alusta alkaen Tiikereiden hallintaa. Loimun vastaanotto oli vaikeuksissa ja Tiikerit jauhoi omaa hyökkäyspeliään tehokkaasti passari Anton Välimaan johdolla. Kolmaskin erä alkoi Tiikereiden komennossa, mutta Aleksei Zhbankov nosti syötöillään Loimun mukaan peliin. Erän edetessä vahva kotijoukkue kuitenkin kuroi itselleen erävoittoon riittäneen johdon.

  • Tiikerit on tällä hetkellä ehkä kovin joukkue, jota ei helpolla voita, etenkään kotikentällään. Ei siis mikään häpeä hävitä tänään. Tappioista voi kuitenkin oppia, jos asennoituu oikein. Emme anna periksi, kommentoi Loimun päävalmentaja Per-Erik Dalqvist.

Ottelun paras pistemies oli Tiikereiden Jiri Hänninen, joka teki 12 pistettä. Kesken kauden Tiikereihin liittynyt ja maajoukkueeseen kesäksi hamuava hakkuri Antti Ropponen pelasi kaksi erää ja teki 9 pistettä. Loimusta isoimmat pistesaaliit keräsivät Eetut Mäki ja Kulmala, jotka tekivät 10 pistettä kumpainenkin.

Tähän otteluun päättyi kauden 2020-2021 runkosarja, johon päättyi myös Loimun kausi tällä kertaa. Runkosarjan neljänneksi sijoittunut Tiikerit jatkaa puolivälierissä Akaa-Volleyta vastaan. Liigan jumboksi jäämisestä huolimatta Loimulla ei ole murhetta sarjatason vaihtumisesta, sillä tänä korona-kautena ei kukaan putoa Mestaruusliigasta.

  • Tämä kausi oli hankala, kun vuodenvaihteen aikaan menetimme kaikki ulkomaiset pelaajat. Sitten jatkettiin paikallisilla, nuorilla kavereilla. Olen ylpeä pojista. Kehitymme tästä eteenpäin, kunhan annamme kaikkemme harjoittelussa ja tulevissa peleissä, päätti Dalqvist.

Katso myös: Tilastot

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o RajuLive Oy
Hiidenkatu 7 G
20360 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös