Siirry sisältöön

UUTISET

10.12. Korona pakotti Loimun lomautuksiin

10 joulukuun, 2020

Raision Loimu ry on joutunut lomauttamaan seurassa palkkasuhteessa olevat henkilöt vallitsevan korona-tilanteen vuoksi. Tämä koskee siis edustusjoukkueen pelaajia ja valmennusta. Aiemmin lomautettujen argentiinalaisvahvistusten annettiin katsella itselleen uutta seuraa ja molemmat ovatkin jo löytäneet haastavasta tilanteesta huolimatta uuden pelipaikan Euroopasta. Parhaillaan käynnissä olevan Mestaruusliigan korona-tauon jälkeen loppukausi on tarkoitus pelata nykyisellä kokoonpanolla.

Viime kevään koronan keskeyttämän kauden jälkeen Loimu järjesti tukikampanjoita ja sai myös julkista tukea, jotka auttoivat kevään tilanteeseen. Viime kaudenkin rajallista budjettia leikattiin alkavalle kaudelle, mutta koronan vaikutus ottelu- ja yhteistyökumppanuustuloihin on ollut ennakoituakin isompaa ja Loimu on monien muiden urheiluseurojen tapaan ajautunut taloudelliseen kriisiin.

Loimu on käynnistänyt myös yhteistyökumppaneille suunnattuja tukikampanjoita, joilla toivotaan paikattavan tyrehtyneitä tuloeriä.

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös