Siirry sisältöön

UUTISET

22.4. Kauden 2022-2023 yhteenveto – Me tulimme jäädäksemme

22 huhtikuun, 2023

Vuonna 1977 Loimun silloiset taustavoimat löivät pöytään tämän kausiyhteenvedon otsikkoon valitun tavoitteen / sloganin, joka on elänyt seurassa yhtä pitkään kun pääsarjataivalkin on kestänyt, eli yhtäjaksoisesti juurikin tuolta 70-luvun lopulta tähän piivään. Tuo oli kova lausunto ensimmäiseen pääsarjakauteensa valmistautuneelle seuralle, jonka monilajinen harrastustoiminta oli päätetty keskittää lentopalloon vasta vuonna 1967. Vuosikymmenet ovat tuoneet voittoja ja tappioita sekä menestystä ja vaikeitakin aikoja, mutta me tulimme jäädäksemme -tavoite on pitänyt. Tässä kirjoituksessa arvioidaan päättynyttä lentopallokautta laajemmin kuin yksittäisten voittojen tai tappioiden kautta.

 

Loimun neljä mittaria

 

Loimu nykyiset taustavoimat tekivät jo vuosia sitten neljä tavoitetta / osa-aluetta, joita seurataan ja joiden pohjalta kauden päätyttyä mietitään oliko kausi onnistunut vai epäonnistunut. Nämä tavoitteet ovat talous, kiinnostus, brändi ja urheilu.

 

Talous tarkoittaa sitä, että Loimu ei voi kuluttaa enempää kuin se ansaitsee ja menestystä ei haeta taloudellisin riskein. Tämä saattaa kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mutta koska urheilu on tunnebisnestä, on varoittavia esimerkkejä löydettävissä liukuhihnalta niin läheltä kuin vähän kauempaakin. Pian päättyvä tilikausi tulee osoittamaan positiivista tulosta, eli tältä osin voidaan todeta kauden olleen onnistunut.

 

Kiinnostus tarkoittaa kokonaisvaltaisesti sitä miten kiinnostavana seura koetaan. Eli pelitapahtumien osalta tarkastellaan onko joukkue ja tapahtuma niin kiinnostava, että sinne saapuvat ihmiset palaavat sinne uudestaan kerta toisensa jälkeen. Seura tekee töitä uusien tutustujien saamiseksi ottelutapahtumiin ja sen jälkeen on joukkueen peliesityksen ja koko ottelutapahtuman tunnelman ja hengen varassa tuleeko käynnistä kertaluontoinen vai saadaanko kärpänen puraisemaan katsojaan ja hänestä kanta-asiakas. Yleisön kiinnostuksen kautta kiinnostuvat myös yhteistyökumppanit, jotka tuovat isoimmat pelimerkit pöytään. Kiinnostavuudenkin osalta tällä kaudella onnistuttiin jälleen erinomaisesti.

 

Brändi yhtenä mittarina tarkoittaa lentopalloväen laajasti tunteman oranssi-mustan brändin vahvistamista entisestään niin lajipiireissä kuin myös niiden ulkopuolella. Sponsor Insightin virallisen tutkimuksen mukaan yli miljoona suomalaista tunnistaa Raision Loimun, joten pitkäjänteinen työ on luonut jo laajan pohjan. Tälläkin osa-alueella tehtiin hyvää tulosta tämän kauden aikana lähtien uuden varusteyhteistyökumppani Macronin kanssa tehdystä peliasun suunnittelutyöstä aina pudotuspelien oranssien paitojen ja lippisten jakeluun. Oranssi ja musta ovat näkyneet vahvasti läpi kauden niin tapahtumissa kuin nettimaailmassakin. Loimulaiset ovat brändilähettiläitä niin kentällä kuin myös sen ulkopuolella ja se on tärkeää muistaa vaalittaessa ja vahvistettaessa brändi- ja perinnetyön kautta raisiolaista pitkää lentopalloperinnettä ja vahvaa brändiä.

 

Urheilullinen tavoite on pelata riittävän hyvin ja hyvää lentopalloa, jota yleisö ja yhteistyökumppanit haluavat palata kerta toisensa jälkeen seuraamaan. Loimussa on todettu, että tämä ”riittävän hyvin” tarkoittaa Mestaruusliigan mitalipeleihin selviytymistä. Tämäkin kausi osoitti taas tämän olevan se taso johon pitää tähdätä. Se, että tuleeko mitalia kauden päätteeksi kaulaan, ei ole loppujen lopuksi pitkässä juoksussa seuran jatkuvuuden kannalta niin merkittävä asia, mutta mitalipeleihin selviäminen lisää niin yleisön, yhteistyökumppaneiden kuin myös median kiinnostusta seuraa kohtaan. Loimussa tämä on näkynyt konkreettisesti tällä kaudella, sillä vuosia kestäneen hiljaisemman jakson jälkeen oranssi-mustat ovat olleet taas paljon näkyvissä niin Urheilu- ja Tulosruudussa kuin myös printtimediassa ja nettiblogeissa ja -keskusteluissa. Mitalia ja mestaruutta ei siis jahdata kieli vyön alla, vaikkakin sellainen palkinto kaudesta aina avosylin vastaan otettaisiin. Mutta seuran näkökulmasta hyvä urheilullinen taso on se mihin tällä kaudella päästiin. Toki seura haluaa joukkueen tavoin voittaa jokaisen pallon, erä ja sitä kautta ottelun, mutta se ei ole itseisarvo.

 

Päättynyt kausi

 

Vaikka kauden viimeisen pallon jälkeen pettymys Kerttulan liikuntahallissa oli kova ja käsin kosketeltava, on se näin jälkikäteen lieventynyt ja asiat näkee isommassa kuvassa, jolloin voi edellä esiteltyjen mittareiden kautta todeta kauden olleen kokonaisuutena erittäin hyvä. Runkosarjan johtaminen, siinä lopulta kolmanneksi sijoittuminen ja pudotuspelien jälkeinen neljäs sija on hyvä urheilullinen suoritus omien kasvattien varaan rakennetulta nuorelta ja vielä melko kokemattomalta joukkueelta. Kokemattomuuden kohdalla joku saattaa nostaa vähän kulmakarvojaan, koska niin moni loimulainen on pelannut jo pitkään pääsarjassa, mutta tässä yhteydessä kokemattomuudella tarkoitetaan nimenomaan kokemusta kovista peleistä, kovista paikoista ja kovien pallojen kovista ratkaisuista. Niitä tällä Loimun ryhmällä ei vielä määräänsä enempää ole, mutta nyt taas enemmän kuin päättyneen kauden alussa oli.

 

Moni pelaaja otti kauden aikana kehitysaskeleita eteenpäin mikä voi tarkoittaa uusia mahdollisuuksia ja haasteita uralla. Tämän Loimu-joukkueen tulevaisuus ratkeaa lähiviikkojen ja kuukausien aikana. Osittain jo vuosien ajan koossa ollut omista junioreista koostunut runko tulee muuttumaan, mutta siinä toivotaan olevan myös pysyvyyttä. Osa pelaajista tähtää isompiin ympyröihin ja isompiin haasteisiin ja osa taas tarvitsee lisää peliaikaa ja isompaa vastuuta tai muuten uutta ympäristöä seuraavalle kehitysaskeleelleen. Varmaa on se, että ensi kaudellakin Kerttulassa esiintyy taisteleva ja kiinnostava oranssi-musta joukkue, joka on valmis tekemään töitä niin joukkueen kuin seurankin tavoitteiden saavuttamiseksi.

 

Tulevaisuus

 

Loimun taustoilla ei montaa vapaapäivää vietetty kauden päättymisen jälkeen, kun jo jatketaan sekä kauden päätösristeilyn että tulevaisuuden rakentamista. Tulevaisuuden kivijalkaa rakennetaan niin joukkuetta kuin budjettiakin kokoamalla sekä jatkuvaa brändityötä tekemällä. Loimun tulevaisuutta rakennetaan vahvan perustuksen päälle, jota seuran entisaikojen taustahenkilöt, pelaajat ja valmentajat ovat olleet rakentamassa. Tämän pohjatyön arvostuksen nostamiseksi Loimu käynnisti tällä kaudella alumnitoiminnan, jolla on tarkoitus koota yhteen ja kunnioittaa tätä väkeä, joka on Loimua värejä pääsarjassa vuosien saatossa kantanut. Tätä perinnetyötä tullaan jatkamaan ja kehittämään entisestään tulevina kausina.

 

Tulevaisuuden kannalta tärkeää on myös pelaajatuotanto junioreista. Toki junioritoiminnan tärkein tehtävä ei tietenkään ole kehittää pelaajia liigaympyröihin, vaan tarjota hyvä harrastus nuorille ja antaa monenlaista oppia elämään,  mutta toivottavaa kuitenkin on, että joukosta kasvaa myös muutamia uusia Tomeja ja Väinöjä, joita taasen tulevat junioripelaajat voivat Kerttulan liikuntahallissa katsoa ylöspäin nimmaria pelin jälkeen pyytäen. Loimun junioripuolella on hyvännäköinen draivi parhaillaan päällä ja yhteistyössä saadaan tulevaisuudessakin hyviä asioita ja pelaajia kehitettyä.

 

Näillä ajatuksin paketoidaan Loimun lentopallokausi 2022-2023 ja todetaan sen olleen kaikilla mittareilla onnistunut. Iso KIITOS kaikille matkassa tavalla tai toisella ja roolissa tai toisessa mukana olleille. Toivottavasti mahdollisimman moni lähtee mukaan vielä Loimu-risteilylle 28.-29.4. kautta päättämään hyvässä seurassa. Ilmoittautuneita on jo nyt ennätysmäärä, yli 60!

 

Kiitos kaikille ja nähdään taas lentopallon äärellä!

15.4. Savo Volleylle pronssinen kauden päätös Raisiossa

15 huhtikuun, 2023

Loimun 13 kauden mittainen mitaliton jakso sai lauantaina jatkoa, kun Savo Volley puristi väsyneiden joukkueiden viimeisestä kohtaamisesta 0-3 (17-25, 24-26, 22-25) vierasvoiton ja pääsi pokkaamaan Mestaruusliigan uudet pronssimitalit raskaan kauden päätteeksi.

 

Ottelun avauserä oli selvin numeroin Sokos Hotel Kupittaalla hyvin palautuneen ja latautuneen Savo Volleyn heiniä. Vieraiden puertoricolainen huippupassari Kevin Rodriguez pyöritti vieraiden hyökkäyspeliä huimalla 73% teholla. Loimun torjunta sai pysäytettyä vieraiden hyökkäyksen vain kerran avauserässä, mutta sekin oli sikäli hyvä suoritus, kun lopuissa erissä se ei onnistunut enää kertaakaan.

 

Toisen erän alussa Loimu johti pitkään, mutta vieraiden erinomainen libero- ja passaripelaaminen yhdistettynä tehokkaaseen hyökkäämiseen oli myrkkyä Loimun pronssihaaveille. Savon pelirohkeus tuli esiin myös voimakkaina ratkaisuina silloinkin kun passi ei ollut erinomainen. He eivät lähteneet peippailemaan ja rullailemaan, vaan antoivat reippaasti kättä Mikasalle. Loimulla oli toisessa erässä jo eräpallokin, mutta sen jälkeiset kolme seuraavaa palloa päättyi vieraiden pisteisiin. Näistä kaksi viimeistä harmittavasti kahteen epäonnistuneeseen Joaquin Layuksen hyökkäykseen.

 

Pitkän erätauon jälkeen Loimu oli jälleen erän alussa vahvempi ja Savo Volleyn päävalmentaja Timo Tolvanen kutsui joukkonsa aikalisälle Loimun johtaessa 10-6. Tämän jälkeen alkoi Savo Volleyn nousu, jossa yhtenä kapellimestarina oli hyvän ottelun hakkurina pelannut Ilja Ivanov. Hän syötti ensin ässällä vieraiden kirin käyntiin ja vankisti seuraavalla verkkokierroksella vieraiden jo alkanutta johtoasemaa torjumalla Väinö Rahkon kaksi kertaa putkeen. Loimu nousi kuitenkin 20 pisteen rajapyykin jälkeen rinnalle lukemiin 21-21, mutta lopulta puristus ei riittänyt, vaan ottelu päättyi Miki Jauhaisen torjuntaan Eetu Mäestä.

 

Ottelun paras pistemies oli Loimun hakkuri Joonas Jokela, joka teki 17 pistettä. Loimun puolelta muut eivät yltäneet kaksinumeroisiin pistesaaliisiin. Vieraiden puolella Ilja Ivanov ja Andrus Raadik tekivät 13 pistettä mieheen ja keksipelaaja Miki Jauhiainenkin 11. Savo Volleyn molempien yleispelaajien hyökkäysprosentti oli yli 60 ja hakkuri Ivanovillakin 56. Tässä kilpailussa voiton tosin vei Jauhiainen, joka hyökkäsi keskisektorilta 78% tehoilla.

 

  •  On kyllä huikeat fiilikset. Mä vähän itsekin mietin, että kyllä tämä on mitali kärsimysten voittamisesta. Meillä on ollut aika rankka vuosi. Finaalipaikka oli meillä ja Loimulla lähellä. Ei onnistuttu katkaisemaan sitä ja jouduttiin tosi nopeasti käsittelemään se. Päätimme että nautitaan yhdessä olosta, kun monen kanssa tämä on viimeinen hetki yhdessä. Olen äärettömän ylpeä tästä joukkueesta, kommentoi tyytyväinen savolaisluotsi Timo Tolvanen.

 

Loimun vuonna 1977 alkanut yhtäjaksoinen pääsarjataival on pitänyt sisällään lukemattoman määrän voittoja ja tappioita. Tämänkin kauden moninaisten muistojen jälkeen koittaa kesän jälkeen uusi kausi pääsarjassa. Tulevat viikot ja kuukaudet tulevat kertomaan millaisen joukkueen kanssa haetaan koronan jälkeen hyvin käynnistyneelle lentisbuumille jatkoa. Ennen kesää Loimu lähtee vielä pelaajien, talkoolaisten, kannattajien ja yhteistyökumppaneiden kanssa paketoimaan kokonaisuutena hyvin menneen kauden Silja Linen Baltic Princecille perinteisen Loimu-risteilyn merkeissä 28.-29.4. Reissulle voi vielä ilmoittautua mukaan, mutta nyt kannattaa toimia ripeästi ja ilmoittautua: info@raisionloimu.fi. Risteilyhinnat ja muut infot löytyy Loimun some-kanavista ja kotisivuilta.

 

KATSO MYÖS: TilastotValokuvatRuudun matsikooste

 

14.4. Savo Volley siirsi mitalien jakamisen lauantaille

14 huhtikuun, 2023

Raisiossa jaetaan varmuudella Mestaruusliigan pronssimitalit lauantaina, mutta sitä ei vielä tiedä pokkaako ne Raision Loimu vai Savo Volley. Mitalit olivat katkolla Loimulle jo perjantaina, mutta Savo Volley halusi venyttää kauttaan vielä yhden päivän verran ja voitti ottelun luvuin 1-3 (25-15, 16-25, 16-25, 24-26).

  • Meidän valmistautuminen toiseen peliin sujui hyvin. Meillä on Kupittaalla hyvä hotelli ja siellä hyvä aamiainen, kommentoi keskipelaaja Miki Jauhainen.

Ottelun avauserä oli selvin numeroin Loimun. Kotijoukkue pelasi kohtalaisen hyvin, mutta sitä avitti Savo Volleyn runsas virhemäärä. Loimu nappasi 6 torjuntapistettä, teki 4 ässää ja lisäksi Savo Volley teki Loimulle 7 pistettä. Toisessa erässä vaihdosta hakkuriksi tullut Ilja Ivanov oli yksi pelin kääntäjistä. Savo Volley sai samalla kenttäpuolustuksensa toimimaan Keisuke Matsuon johdolla ja välillä tuntuikin ettei vieraiden kenttään jää mikään.

  • Eka erä meni meiltä ohi ja annettiin paljon ilmaiseksi. Sitten vähän mietittiin, juteltiin ja saatiin ryhtiä ja syöttöpeli alkoi toimia, kommentoi Savo Volleyn päävalmentaja Timo Tolvanen.

Kolmas erä oli todellinen ohierä Loimulta. Joukkue oli käyttänyt molemmat aikalisänsä jo tilanteessa 2-8. Mikään ei kuitenkaan auttanut, vaan Savo Volley puolusti ja hyökkäsi isäntiä paremmin ja oli muillakin osa-alueilla Loimua edellä.

Neljännen erän alku enteili ratkaisun siirtymistä viidenteen erään, kun Joonas Jokelan kahdella ässällä Loimu johti jo 8-4. Erän puolivälissä jo edellisessä erässä Joaquin Layuksen tilalle peliin tullut Seth Golleher teki ensin vastapallosta pisteen ja siihen perään vielä torjui Miki Jauhiaisen tuoden tulostaululle jo 16-11 kotijohdon. Se ei kuitenkaan riittänyt, vaan erän loppuvaiheilla Loimu sortui virheisiin ja Savo Volley nappasi voiton itselleen.

  • Ei oikein mitään sanottavaa. Molemmat joukkueet oli huonoja ja me paljon huonompia vielä, harmitteli luottavaisesti lauantain otteluun kuitenkin suhtautunut Loimun Eetu Mäki.

Loimun päävalmentaja Mika Rantanen oli ymmärrettävästi myös harmissaan:

  • Saadaan katsoa peiliin tämän pelin jälkeen. Yritystä ei puuttunut, siitä ei ole kysymys. Ratkaisut hyökkäyspuolella ei olleet järkeviä. Sitä pitää parantaa huomiseksi aika paljonkin.

Ottelun paras pistemies oli Savo Volleyn Andrus Raadik, joka teki 18 pistettä tehoin +7. Loimun Joonas Jokela jäi hänestä yhden pisteen verran, mutta tehoissa hän jäi vain kaksi pistettä plussalle, eikä muutkaan loimulaiset päässeet juhlimaan tehoillaan. Kaikki Loimun yleispelaaja jäivät muun muassa pakkasen puolelle. Ottelu ei ollut kauden korkeatasoisin, mutta panoksia siinä ja lauantain pelissä on senkin edestä.

  • Ei nämä mitkään kauneuskilpailut ole edelleenkään ja siksi mekin saadaan Mikan kanssa olla täällä, velmuili savolaisvalmentaja ennen Sokos Hotel Kupittaan aamupalan odottelemiseen siirtymistä.

 

KATSO MYÖS: TilastotValokuvatRuudun matsikooste

13.4. Jaetaanko Raisiossa mitaleita jo perjantaina?

13 huhtikuun, 2023

Loimu voitti tiistaina Kuopio-hallissa pelatun ensimmäisen pronssiottelun luvuin 2-3, joten mitalit ovat katkolla Loimulle perjantaina Raisiossa. Jos ottelusarja ei katkea vielä perjantaina, pelataan kolmas ja ratkaiseva ottelu heti lauantaina niin ikään Raisiossa. Loimu ei ole voittanut mitalia 13 vuoteen ja Raisiossa ei ole jaettu mitaleita kauden päätteeksi 23 vuoteen, joten loppuviikolla on Loimun mitalinhohtoisesta historiasta huolimatta mahdollista nähdä ja kokea viime vuosikymmeninä harvinaista herkkua.

Pronssiottelusarjan avausottelu ei ollut pelillisesti korkealaatuinen, vaan se oli kahden vähän väsyneen ja pettyneen joukkueen mittelö. Mutta jos laatu ei ollut erinomainen niin loimulaisittain tulos oli. Ja vain sillä on merkitystä tässä vaiheessa kautta, kun pisteiden sijasta lasketaan otteluvoittaja ja niitä Loimulla on nyt yksi ja Savo Volley ei vielä yhtään.

Loimun joukkue on vuodenaikaan ja olosuhteisiin nähden hyvässä iskukyvyssä. Joukkueen virittäminen kohti kauden tärkeimpiä pelejä on siis onnistunut niin pelillisesti kuin fyysisestikin. Savolaisten puolella sen sijaan on ollut pientä epäonnea kokoonpanon kanssa, kun ensimmäistä pronssiottelussa puuttui leikkauspöydän kautta kautensa jo päättänyt Alexei Zhbankov sekä slovakkikeskitorjuja Jakub Kovac.

Loimun kotipronssiottelu(t) pelataan välierien kotipelien järjestelyin, joten numeroituja ennakkolippuja voi ostaa Seat 4 Me -palvelusta, mutta lippuja myydään myös hallilla tunti ja vartti ennen ottelua alkaen.

11.4. Loimulle ensimmäinen kiinnitys pronssiin

11 huhtikuun, 2023

Loimu haki lentopallon Mestaruusliigan ensimmäisestä pronssiottelusta vierasvoiton, kun Kuopio-hallissa pelattu ottelu päättyi vieraiden 2-3 (25-19, 21-25, 21-25, 25-21, 9-15) juhliin. Näin olleen perjantain toisessa osaottelussa Raisiossa pronssimitalit ovat katkolla Loimulle. Mitalinälkää Loimu-yhteisössä riittää, sillä seuran viimeisin mitali on vuodelta 2010 ja Kerttulassa on viimeksi mitaleita päästy jakamaan vuonna 2001.

Ottelun taso ei noussut korkeimmalle mahdolliselle tasolle oikein missään vaiheessa, kun rytmi oli hyvin katkonaista 45 syöttövirheen vuoksi. Loimu tehtaili näistä virheistä peräti 28. Joukkueen puolustuspelaamisesta ja uhrautumisesta oli kuitenkin nähtävissä, että pronssimitalit kiinnostavat pitkän kauden päätteeksi molempia joukkueita.

Ottelun avauserässä Loimun peli ei vielä käynnistynyt, vaan kuuden syöttövirheen höysteeksi tuli vielä muita virheitä viisi kappaletta. Joukkueen hyökkäysprosentti 26% oli illan vaatimattomin. Sekava erä päättyi sen pirtaan hyvin sopivasti antenniin osuneeseen Sebastian Pozo Hernandezin vasemman käden peippiin, kun Tomi Saarisen passi oli lipsahtanut nelospaikalta pahasti pitkäksi.

Toiseen erään vieraiden kone kuitenkin käynnistyi ja mitalin nälkää alkoi näkyä pelaajien silmissä. Kotijoukkueen päävalmentaja Timo Tolvanen oli pakotettu ottamaan aikalisän jo tilanteessa 3-8. Loimun meno kesti erän loppuun asti. Kolmas erä oli toista tasaisempi, mutta Loimu puristi sen itselleen onnistuen laajalla rintamalla. Toisen ja kolmannen erän voittojen arvoa nostaa se, että Loimu teki niissä kummassakin edelleen yhdeksän pistettä kotijoukkueellekin.

Neljännen erän ratkaisupalloihin saavuttiin isäntien pienessä johtoasemassa, mutta Loimu hivuttautui jo pisteen päähän, kun passari Saarinen torjui virkaveljensä peipin ja tilanteeksi muuttui 22-21. Tolvanen reagoi vieraiden kiriin kutsumalla kotijoukkueen aikalisän viettoon. Heti aikalisän jälkeen Joonas Jokela sortui antamaan Savo Volleylle sen mitä Tolvanen osittain aikalisällään toivoikin, eli aloitussyöttö painui pitkäksi ja erän viides vieraiden syöttövirhe oli valmis. Tämän jälkeen Michael MIchelaun hyökkäys- ja Andrus Raadikin syöttöpisteillä erä paketointiin isännille ja ratkaisu siirtyi viidenteen erään.

Neljännessä erässä neljä pistettä pakkaselle vajonnut Pozo Hernandez sai tehdä viidenteen erään tilaan Eemeli Koukille. Viides erä oli tasainen vähän yli puolen välin. Sen ratkaisu nähtiin Tomi Saarisen syöttövuorolla, kun hän löysi syöttöviivan takaa jyvän juuri viimeisillä mahdollisilla hetkillä. Hyvän syöttövuoron päätteeksi Loimu oli karannut jo 7-13 johtoon ja ottelu oli enää sinettiä vaille. Tuon sinetin pääsi ensimmäisessä ottelupallossa naulaamaan viimeiseen erään irti päästetty Kouki.

Ottelun paras pistemies oli Joonas Jokela, jolle kirjattiin 20 pistettä. Muista Loimun laitureista Väinö Rahko teki 16 ja Pozo Hernandez 9 pistettä. Keskipelaajat Eetu Mäki ja Joaquin Layus tekivät 10 pistettä mieheen.  Savo Volleyn puolelta hakkuri David Kisiel ja yleispelaaja Andrus Raadik tekivät 13 pistettä ja yleispelaaja Michael Michelau 12 pistettä. Joukkueena Loimu onnistui torjumaan 13 pistettä, kun isännät jäivät 7 pisteeseen.

  • Tärkeä voitto totta kai. Voitosta pelataan ja vain ne merkkaa näissä peleissä. Siitä lähdetään, että sarja on perjantaina poikki. Olisihan se siistiä päättää kausi mitaliin. Oltiin runkosarjassa kolmansia, niin olisihan kiva ansaita mitali ja osoittaa ettei ollut pelkkä suonenveto tuo runkosarja, kommentoi Loimun parhaan pelaajan palkinnon pokannut Jokela.

Pronssiottelusarja jatkuu perjantaina Raisiossa ja on katkolla Loimulle. Jos Savo Volley vie perjantain ottelun nimiinsä, ratkaistaan pronssimitalien kohtalo heti seuraavana päivänä Raisiossa.

KATSO MYÖS: TilastotRuudun matsikoosteLehdistötilaisuus

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös