Siirry sisältöön

UUTISET

14.2. Otteluennakko: Raisiossa lauantaina panokset katossa

Lentopallon Mestaruusliigassa eletään jänniä hetkiä, kun kevät ja pudotuspeliaika lähenee. Sarjataulukon pudotuspeliviivan tuntumassa käydään kiihkeää kamppailua sijoista 6.-9., jossa vain kolmen pisteen sisällä ovat Ducks, Etta, Loimu ja Hurmos. Näistä joukkueista Ducksilla on kaksi peliä enemmän pelattuna kuin muilla.

Lauantaina näistä pudotuspelipaikoista ja -asetelmista kamppailevista joukkueista Raisiossa kohtaavat Loimu ja Hurmos. Ottelussa on panoksena paljon muutakin kuin vain kolme sarjapistettä. Hurmos on parantanut peliään kauden mittaan, vaikka joukkueen latvialaishakkurilta jäi kausi kesken jo kauden alkumetreillä. Hurmoksen hyvän vireen sai viime viikonloppuna kokea myös Loimu, kun joensuulaiset kukistivat raisiolaiset luvuin 3-1.

Loimun hakkurin tehtävät harteilleen ottanut Bleake Leeson on ollut viime otteluissa joukkueen parhaimmistoa keskitorjuja Trent O’Dean rinnalla. Lauantaina loimulaiset tarvitsevat selkeää tason nostoa myös yleispelaajaosastolta, jossa niin Tamir Hershko kuin Kasimir Vuorinenkin ovat pelanneet viime otteluissa alle omien kykyjensä. Yleispelaajaosastolle odotellaan edelleen myös toiveikkaana leveyttä ja joulutauosta asti kentiltä poissa olleen Väinö Rahkon paluuta.

Otteluisäntänä lauantaina toimii Leipomo Verainen, joka jakaa 250 ensimmäiselle katsojalle Ystävänpäivämunkin. Ottelu alkaa Kerttulan liikuntahallissa Raisiossa klo 17:00.

Katso sarjataulukko.

Loimu_logo_vaaka_PMS144

Raision Loimu ry
Keonkatu 5, 21200 Raisio

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös