Siirry sisältöön

UUTISET

14.7. Loimulle kansainvälistä voimaa

Loimu on solminut kaksi sopimusta, joilla oranssipaidoille tulee kansainvälistä voimaa syksyllä alkavaan Mestaruusliiga-kauteen. Toinen sopimuksista on uusi fysiikkakumppanuussopimus kansainvälisen Fitness24Seven -kuntosaliketjun kanssa ja toinen on Latvian maajoukkueen yleispelaaja Kristaps Smitsin (188 cm, 23-v.) kanssa solmittu pelaajasopimus.

Smits valittiin Latvian vuoden läpimurtopelaajaksi vuonna 2018, jolloin hän voitti Latvian liigan hopeaa ja oli sarjan paras pistemies. Sen jälkeen ura on jatkanut nousujohteisesti. Hän on pelannut aiemmin kotimaassaan kuusi kautta OC Limbaži/MSĢ:n joukkueessa ja viimeisimmän kauden SK Jēkabpils Lūšin joukkueessa. Viime kauden päätteeksi Smits valittiin Baltian Liigan parhaaksi yleispelaajaksi sekä Latvian parhaaksi yleispelaajaksi ja MVP:ksi.

Smits on mukana Latvian maajoukkueessa, joka pelaa EM-kisoissa D-lohkossa Tallinnassa, jossa se saa vastaansa isäntämaa Viron lisäksi Ranskan, Saksan, Slovakian ja Kroatian. Suomi isännöi omaa alkulohkoaan syyskuussa Tampereella, joten mahdollista on, että Smits saa ensipuraisun suomalaisesta lentopallosta EM-jatkopeleissä Puolassa.

  • Olen erittäin innossani ja vähän jännittynytkin sopimuksesta. Tämä on ensimmäinen kerta, kun pääsen pelaamaan seurajoukkuepelejä ulkomaille. Kokemuksesta tulee varmasti mahtava. On hienoa päästä pelaamaan uudessa ympäristössä, uuden joukkueen ja uuden valmentajan alaisuudessa, kommentoi syksyn EM-kisoihin parhaillaan valmistautuva Smits.

POHJOISMAINEN KUNTOSALIJÄTTI LOIMUN KUMPPANIKSI

Loimu hoitaa fysiikkaharjoittelunsa jatkossa Fitness24Seven -kuntosaliketjun useissa saleissa niin Turun talousalueella kuin ympäri Suomenkin. Uusi kumppani on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista kuntosaliketjuista ja sillä on toimintaa viidessä eri maassa kolmella eri mantereella. Kuntosaleja on yhteensä yli 230 Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Kolumbiassa ja Thaimaassa. Raisiosta Fitness24Sevenin kuntosaleja löytyy yksi ja Turusta peräti kuusi kappaletta, joten pelaajilla riittää treenipaikkojen suhteen valinnanvaraa jatkossa.

  • Fitness24Seven on ylpeänä mukana tukemassa Raision Loimun liigajoukkueen oheisharjoittelua ja menestystä kaudella 21-22. Laaja kuntosaliverkostomme ja huippusijainnit mahdollistavat pelaajille loistavat harjoittelupuitteet fysiikkatreeneihin niin kotipaikkakunnalla Raisiossa kuin vieraspeliotteluissa ympäri Suomea. Yhdessä Raision Loimun kanssa haluamme tukea huippu-urheilua ja pelaajien kehittymistä sekä levittää liikunnan ja lentopallon ilosanomaa. Koko Fitness24Sevenin porukka toivottaa onnea ja menestystä tulevalle kaudelle, toivotteli Fitness24Sevenin Anna Mero sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Fitness24Seven kiinnostui yhteistyöstä välittömästi Loimun otettua yhteyttä. Solmittu yhteistyösopimus pitää sisällään muutakin kuin vain edustusjoukkueen harjoittelun sekä näkyvyyttä, kuten muun muassa Fitness24Sevenin henkilökunnalle pidettävän tyky-päivän, jossa henkilökunta pääsee tutustumaan lentopalloon niin liigajoukkueen valmennuksen vetämien harjoitusten että myös Mestaruusliiga-ottelun seuraamisen muodossa.

  • Otimme yhteyttä Raision Fitness24Seveniin, mutta sen kautta avautuikin aikamoisen laajan kuntosaliverkoston ovet. Olemme erittäin tyytyväisiä tästä kumppanuudesta. Nythän meidän pelaajat voivat jatkaa harjoitteluaan vaikka Thaimaan lomareissuillaan sitten kun sellaisia voi taas tehdä. Ja Suomessakin verkosto valtavan laaja, kertoo Loimun toiminnanjohtaja Jani Nieminen hymyillen.

Fitness24Seven haluaa mahdollistaa liikunnan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämisen kaikille täysi-ikäisille, riippumatta siitä kuka on ja mistä on kotoisin. Uusi kumppani tarjoaakin kaikille Loimun täysi-ikäisille juniori ja harrastepelaajille, yhteistyökumppaneille ja kannattajille etuhintaista treenipakettia. Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan treenit Fitness24Sevenin saleilla, olethan yhteydessä osoitteeseen yritysmyynti@f24s.com.

Loimu_logo_vaaka_PMS144

Raision Loimu ry
Keonkatu 5, 21200 Raisio

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös