Siirry sisältöön

UUTISET

19.11. Loimu palaa pitkältä tauolta kotiparketille maanantaina

Loimun mahdottoman pitkältä tuntunut kotiottelutauko lentopallon Mestaruusliigassa tulee vihdoin maanantaina päätökseen, kun oranssi-mustat palaavat Kerttulan liikuntahallin parketille saadessaan vastaansa Karelian Hurmoksen Joensuusta. Loimun pitkä kotiottelutauko on sisältänyt vieraissakin vain viime viikonlopun pelin Sastamalassa, jossa Loimu kaatoi Aapeli Koukin johdolla vahvaa laajaa joukkuepeliä esittäen hallitsevan mestarin ja suurimman mestarisuosikin.

 

Hurmos-otteluun odotetaan Kerttulaan isoa yleisömäärää, sillä mielenkiintoisen matsin lisäksi paikalle saapuu Loimun juniorinjoukkueet vanhempineen perinteiseen junnuesittelyyn. LähiTapiola Varsinais-Suomen isännöimän ottelun pitkällä erätauolla parketin siis valtaavat oranssi-mustia enemmänkin kuin vain liigajoukkueen verran.

 

Yksi loimun alkukauden ehdottomia valopilkkuja on ollut maanantain ottelun alussa lokakuun tähdistödiplomin saava keskipelaaja Felix Egharevba. Positiivinen jenkki on ollut vakuuttava kentällä ollen tähän mennessä koko Mestaruusliigan tehokkain hyökkääjä. Ilmavan jenkin hyökkäystyöskentelyä yhdessä ilmanvan passari Tomi Saarisen kanssa on ollut ilo katsoa. Muiden onnistujien rinnalla ilo on ollut myös seurata uuden yleispelaajan roolinsa kesän aikana erinomaisesti omaksuneen Aapeli Koukin otteita alkukaudesta.

 

Hurmoksella oli kauden alussa pientä epäonnea ulkomaalaishakkurinsa kanssa, johon joensuulaiset reagoivat laittamalla Alex Nikolovin pihalle ja hankkimalla vähän aikaa sitten Kap Verdeltä Isaias Sanchesin uudeksi hakkurikseen. Nyt uusi hakkuri on ehtinyt tutustumaan joukkueeseen jo sen aikaa, että häneltä on lupa odottaa Kerttulassa näytteitä osaamisestaan.

 

Joukkueiden sarjasijoituksia on hieman hankala vertailla, kun joukkueet ovat jälleen pelanneet hyvin eri määrän otteluita. Loimu on tällä hetkellä sarjassa sijalla 7. ja Hurmos sijalla 9., mutta esimerkiksi Loimu on pelannut peräti neljä ottelua vähemmän kuin osa edellä olevista.

 

Loimun ja Hurmoksen välinen ottelu alkaa Kerttulan liikuntahallissa Raisiossa maanantaina 20.11. kello 18:30. Loimun ja yksi sen uusista yhteistyökumppaneista jakavat ennen ottelun alkua 200 ensimmäiselle katsojalle maistiaiseksi Naapurin Maalaiskanan herkullisia kanapuikkoja.

 

LOIMU vs HURMOS
ma 20.11. klo 18:30

Kerttulan liikuntahalli
Kisakatu 4, Raisio

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o RajuLive Oy
Hiidenkatu 7 G
20360 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös