UUTISET

25.2. Otteluennakko: Playoff-unelmia ja karsintapeikkoja

Loimu saa tiistaina Raisioon vieraita Oulusta, kun viime kauden hopeamitalisti Etta sapuu mittelemään tärkeistä sarjapisteistä. Loimulla on runkosarjassa jäljellä vielä kuusi ottelua ja se pitää tällä hetkellä hallussaan sarjataulukon seitsemättä sijaa. Sarjataulukossa yhdeksäntenä olevalla Ettalla on tällä hetkellä pisteitä kaksi vähemmän kuin Loimulla ja otteluita yksi enemmän pelaamatta. Loimun ja Ettan kanssa sijoista 6.-9. taistelevat myös Ducks ja Hurmos. Näistä neljästä joukkueesta kolme jatkaa runkosarjan jälkeen pudotuspeleihin ja yksi liigakarsintoihin, joten panokset runkosarjan päätöskierroksille on kovat.

Loimu katkaisi edellisesäs ottelussaan Rovaniemellä kuuden ottelun tappioputken puhtaalla 0-3 vierasvoitolla. Ettalla on nyt alla kaksi tappiopeliä, joita edelsi voitto Loimusta Oulussa. Tuossa voitokkaassa ottelussa Etta koki kovan takaiskun, kun tammikuun Mestaruusliigan parhaaksi pelaajaksi juuri valittu Jan Helenius loukkasi jalkansa toisen erän ensimmäisessä pallossa. Etta sisuuntui siitä ja nousi voittoon Loimusta, mutta sen jälkeen Savo Volleyn ja Akaa Volleyn vierailut Oulussa eivät kartoittaneet edes Ettan erävoittojen saldoa. Tiistaina Etta pääsee kuitenkin jälleen haastamaan sarjan kärkijoukkueiden sijasta yhden päävastustajistaan.

Loimu on saanut pelaavaan kokoonpanoonsa mukaan koko alkuvuoden poissa kentiltä olleen Väinö Rahkon. Hän on tuonut oranssimustien otteisiin asennetta ja taistelutahtoa. Viime otteluissa yksi Loimun kantavista voimista on ollut tammikuussa Mestaruusliigan tähdidstökentälliseenkin valittu keskitorjuja Trent O’Dea. Ex-loimulaisen Jan Heleniuksen loukkaannuttua Ettan tärkeimpiä pelaajia on toinen ex-loimulainen yleispelaaja, eli Janne Marttila.

Loimun ja Ettan kohtaamisen otteluisäntänä toimii RTV. Ottelu alkaa Kerttulan liikuntahallissa Raisiossa tiistaina 25.2.2020 kello 18:30.

Loimu_logo_vaaka_PMS144

Raision Loimu ry
Keonkatu 5, 21200 Raisio

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi