Siirry sisältöön

UUTISET

26.2. Otteluraportti: VaLePa voitti Forssassa ilman kotietuakin

Loimu palautettiin maanpinnalle tiistain Etta-voiton jälkeen keskiviikkona Forssassa, jossa VaLePa pelasi poikkeuksellisesti lentopallon Mestaruusliigan kotiottelunsa Loimua vastaan ja piti Feenix-hallissa pisteet itsellään puhtain 3-0 (25-21, 25-14, 25-16) lukeminen.

Ottelun avauserä oli tasainen loppumetreille asti, mutta niissä VaLePan rutiini oli liikaa Loimulle. Kahdessa viimeisessä erässä VaLePan repäisi kaulan Loimuun jo erän alkupuolella ja molemmat erät olivat jo puoliväliin tultaessa voiton osalta varsin selvät. Toisessa ja kolmannessa erässä VaLePa pelasi myös vähin virheen ja hyökkäsi tehokkaasti. Nämä olivatkin isäntien voiton avaimia vieraassa kotisalissa.

Ottelun paras pistemies oli VaLePan maajoukkueyleispelaaja Niko Suihkonen, joka teki 17 pistettä. Hänen rinnallaan keskitorjuja David Pettersson teki 10 pistettä torjumalla viidesti ja hyökkäämällä hyvillä tehoilla. Muut valepalaiset jäivät alhaisempiin lukemiin pisteiden jakautuessa suht tasaisesti muille. Loimun paras pistemies ja parhaaksi pelaajaksi palkittu oli jo toisena iltana peräkkäin Kasimir Vuorinen, joka teki tällä kertaa 11 pistettä. Vastaanotossa hänellä oli muun Loimun vastaanottajiston tavoin isohkoja ongelmia. Myös kapteeni Tamir Hershko ylsi kaksinumeroisen pistesaaliseen kymmenellä pisteellään, mutta hänellä oli jälleen vaikeuksia virheiden kanssa ja teholukemissa hän päätyi yhden pakkasen puolelle.

Kun Vantaa Ducks saalisti keskiviikkona kolme pistettä Ettalta, on Loimun sijoitus sarjassa tällä hetkellä 7. Otteluita on saman verran pelattuna yhden sijan ja yhden pisteen Loimun yläpuolella olevan Ducksin kanssa. Loimun alapuolella Hurmos ja Etta ovat pelanneet yhden ottelun Loimua ja Ducksia vähemmän ja nämä joukkueet ovat viiden pisteen päässä Loimusta. Loimu seuraavat ottelut ovat kotikentällä ensi viikon viikonloppuna eli 7. ja 8. maaliskuuta, jolloin lauantaina vastustajaksi saapuu Team Lakkapää ja sunnuntaina Savo Volley.

KATSO MYÖS: Tilasto