Siirry sisältöön

UUTISET

10.10. ORANSSIA VOIMAA -slogan käytöön keskiviikon kotiottelussa

Oranssia Voimaa

#OranssiaVoimaa ? ?

Publiée par Raision Loimu sur Mercredi 11 octobre 2017

Raision Loimu kohtaa keskiviikkona lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Raisiossa Vantaa Ducksin. Otteluisäntänä toimii parhaillaan valtakunnallista Energiansäästöviikkoakin viettävä Turku Energia, joka on Loimun uusin pääyhteistyökumppani kaksivuotisella sopimuksella. Loimun ja Turku Energian yhteistyön hedelmänä lanseerataan käyttöön myös Loimun uusi slogan ”Oranssia Voimaa”.

Tätä slogania on itse asiassa kuultu meidän otteluissa jo muutaman kauden ajan. Keväällä istuimme Turku Energian kanssa alas ajatuksella että nyt pitää potkaista yhteistyöllemme uutta puhtia ja tuon meidän molempien toimintaa ja brändiä kuvaavan sanaparin kautta lumipallo lähti pyörimään, kommentoi Loimun toiminnanjohtaja Jani Nieminen.

Solmittu yhteistyösopimus ja Oranssia Voimaan -teema tulee näkymään ja kuulumaan seuraavan kahden kauden aikana monipuolisesti. Sloganin viljelyn lisäksi Loimu ja Turku Energia toteuttavat yhteistyössä koulukiertueen Raision ja lähikuntien ala-asteille ja toteuttavat Oranssia Voimaa -teeman alla erilaisia tempauksia sopimuskauden aikana. Lisäksi jokaisessa Loimun kotiottelussa annetaan 1, 2 ja 3 pistettä ottelun energisimmälle Loimulaiselle. Kauden lopussa Turku Energia palkitsee voittajan lahjakortilla. Kahden kotiottelun jälkeen energiapisteitä ovat saalistaneet Ossi Rumpunen 5 kpl, Ville Sihvonen 3, Kirill Borichev 2 sekä Janne Marttila ja Gino Naarden 1.

Raision Loimu on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme ja lähdemme innoissamme laajentamaan yhteistyötämme Oranssia Voimaa -teeman merkeissä. Oranssia Voimaa kuvastaa hyvin myös meidän toimintaamme, ja on oiva tulokulma yhteistyöhömme, sanoo Turku Energian viestintäpäällikkö Anne-Mari Repola-Mäkinen.


JATKUUKO LOIMUN VOITTOISA VIRE KESKIVIIKKONA?

Seuraavaksi oranssia voimaa mittamaan pääsee keskiviikkona Kerttulan liikuntahallin parketille asteleva Vantaa Ducks. Viime kaudella pudotuspeleihin itsensä pelannut pääkaupunkiseudun lentopalloylpeys lähti tähän kauteen käytännössä samalla, nyt vuoden vielä kokeneemmalla,  joukkueella. Tällä kaudella Vantaa Ducks on pelannut neljä ottelua ja voittotili on vielä avaamatta.

Loimu avasi Mestaruusliiga-kautensa kohtaamalla kolmessa ensimmäisessä ottelussa sarjan suurimpia mitalisuosikkeja. Näistä otteluista ei voittoja herunut, mutta viime keskiviikkona voittotili aukesi, kun Loimu haki puhtaan 3-0 vierasvoiton Suomen Cupissa Vantaalta. Seuraavaksi oranssia voimaa joutui maistamaan sunnuntaina Rantaperkiön Isku. Kahden kautta aikojen menestyneimmän seurajoukkueen kohtaaminen päättyi Tampereella Loimun 3-0 vierasvoittoon, joten Loimu pääsee hyvistä lähtökohdista keskiviikon kotiotteluun.

Viime viikon kahden voitokkaan ottelun onnistujien listaaminen on vaikea tehtävä, sillä Loimun joukkuepelaaminen on ollut kokonaisuudessaan hyvällä tasolla. Hakkuri Gino Naarden on löytänyt yhteisen sävelen peliään jatkuvasti parantavan passari Scott Fiferin kanssa ja yleispelaajaosastolta ottelukohtaisella sopimuksella Loimussa pelaava Ossi Rumpunen on ollut totutun hyvä. Yksi sunnuntain voiton pääarkkitehteja oli yleispelaaja Verneri Vetriö, joka kunnostautui varman vastaanottopelaamisen ohella myös hyökkäys- ja torjuntapisteiden tehtailussa.

Joukkue pelasi viime viikolla erittäin hyvin ja näytti sitä energiaa, jota lupasivatkin kauden alussa. Kahden vieraspelin jälkeen odotammekin keskiviikon kotiottelua innolla, kommentoi Loimun päävalmentaja Christophe Achten.

Loimu_logo_vaaka_PMS144

Raision Loimu ry
Keonkatu 5, 21200 Raisio

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös