Siirry sisältöön

UUTISET

10.6. Loimulle toinen passari pohjoisesta

Loimun pelaajapalapeli syksyllä alkavaan Mestaruusliiga-kauteen on valmistumassa viimeistenkin palojen osalta. Toiseksi pelintekijäksi oranssi-mustaan peliasuun saapuu passari kaukaa pohjoisesta, kun 21-vuotias ja 187 cm pitkä Janne Pyhäjärvi on solminut Loimun kanssa pelaajasopimuksen. Pyhäjärvi on kotoisin Rovaniemeltä ja lentopallo-oppinsa hän on saanut Napapiirin Palloketuissa, josta kolmen ykkössarjakauden jälkeen tie vei viime kaudeksi Ouluun ja Ettaan, jonka riveissä hän kirjautti ensimmäiset Mestaruusliiga-ottelunsa.

 

Siirtyminen etelään ja Raisioon on iso muutos pelintekijälle, joka haluaa auttaa joukkuetta menestymään, vakiinnuttaa paikkansa liigapassarina ja ottaa kehitysaskeilta pelaajana, joiden myötä unelma ulkomaiden kokemusten hankkimisesta lentopallon kautta olisi tulevaisuudessa mahdollinen.

 

  • Turun seutu ja Raisio ovat minulle aivan uusia tuttavuuksia. Pelireissuilla ja Power Cupissa 2012 on tullut siellä seudulla käytyä. Odotukset uudesta kaudesta uudessa joukkueessa on korkealla. Toiveikkaana lähden kohti Lounais-Suomea kovaan porukkaan kehittymään ja pelailemaan, kommentoi napapiiriltä tavoitettu Pyhäjärvi.

 

Loimun perinteet ja brändi on tullut Pyhäjärvellekin tutuksi, vaikka välimatka pitkässä maassa on Raisioon ollutkin aiemmin iso.

 

  • Olen todella tyytyväinen, että pääsin Loimun kanssa sopimukseen. Todella kovalla innolla ja motivaatiolla lähden näin perinteikkääseen ja menestyneeseen seuraan! Tuttuja kasvoja on monia jo valmiiksi joukkueessa, mutta ne ovat olleet junnuajoista lähtien vain verkon toisella puolella, päätti Pyhäjärvi odottavin tunnelmin.

 

Loimun taustoilla hiotaan viimeisiä palasia paikoilleen ensi kauden oranssi-mustaan palapelin. Valmennuskuviot ovat lähellä paikoilleen loksahtamista ja pelaajarintamallakin viimeiset sopimuspelaajat ovat lähellä tiedottamisvaihetta.

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o RajuLive Oy
Hiidenkatu 7 G
20360 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös