Siirry sisältöön

UUTISET

28.5. Macronista Loimun peliasu- ja tekstiilikumppani

Macron Finland ja Raision Loimu ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Loimu pelaa Macronin peliasuilla vähintään kevääseen 2026 asti. Macronin kivijalkaliike sijaitsee tervekätisen hakkurin mittapuulla kivenheiton päässä Raisiosta, sillä Macron Store Turku palvelee Turussa Läntisellä Pitkäkadulla.

  • Hienoa päästä käynnistämään yhteistyötä Macronin kanssa. Olemme saaneet yhteydenottoja Kirjoselta tiimeineen useiden vuosien ajan, mutta nyt palaset loksahtivat paikoilleen. Loimu tunnetaan laajasti oranssi-mustasta brändistään ja nyt pääsemme vahvistamaan sitä entisestään Macronin kanssa. Yhtenä isona asiana meille tämän sopimuksen kautta fanituotemyyntimme tulee uudistumaan oman verkkokaupan ansiosta, kommentoi Loimun toiminnanjohtaja Jani Nieminen.

Macron on tuttu varustemerkki niin Euroopasta kuin Suomestakin myös lentopallokentiltä. Suomessa Macronilla pelaavat maajoukkueet sekä miesten liigasta VaLePa, Savo Volley ja Tiikerit.

  • Muutaman vuoden neuvottelun jälkeen on mahtavaa päästä yhteisymmärrykseen ja aloittaa uutta yhteistyötä. Tässä on jo heti alkumetreiltä ollut todella hyvät fiilikset, että pääsemme yhdessä rakentamaan enemmänkin, kuin perinteistä varustekumppanuutta, kommentoi myös Macron Finlandin toimitusjohtaja Juho Kirjonen.

Yhtenä näkyvänä uudistuksena tekstiilien lisäksi tulee olemaan fanituotteiden verkkokauppa, jonka myötä fanitavaroiden saatavuus ja valikoima nousee uudelle tasolle.

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös