Siirry sisältöön

UUTISET

10.9. Loimun valmennus valmiina kauteen

Loimu valmistautuu syyskuun lopussa alkavaan lentopallon Mestaruusliiga-kauteen viime syksyn tapaan belgialaisvalmentaja Christophe Ahtenin alaisuudessa. Achtenin valmennustiimissä on tapahtunut muutamia uudistuksia sitten viime kauden, mutta pääosin rinki on entisellään. Islannin maajoukkuetta kesällä valmentaneen Achtenin apuvalmentajana jatkaa Loimun oma kasvatti Sami Laiho, jolle alkava kausi on kolmas liigajoukkueen apuvalmentajana.

Tilasto- ja videovalmentajaksi paluun Loimuun tekee viime kaudet Hurrikaani-Loimaan organisaatiossa työskennellyt Ari-Heikki Kulmala. Hän on ollut Achtenin tapaan kesällä maajoukkuetehtävissä, sillä hän toimii Suomen maajoukkueen kotipeleissä Euroopan Lentopalloliiton tilastointitiimissä ja lisäksi hän oli Achtenin apuna Islannin maajoukkueessa syksyn EM-karsinnoissa.

Joukkueen huoltajana ja bussikuskina jatkaa Reijo Peltonen, jonka käsissä Tilausliikenne Nyholmin bussit kuljettavat Loimua pitkin talvea ympäri Suomen. Viime kaudella fysioterapeutin opintoihin liittyneen työharjoittelun kautta Loimuun tullut Olli Lahtinen jatkaa joukkueen fysiona. Hän on pelaajien hoitamiseen ja kuntouttamisen ohella mukana myös fysiikkavalmennuksessa. Joukkueen rutiinihieronnoista vastaa TYA-oppilaito / Turun hierojakoulu. Lääkärinä toimii Kari Isotalo Mehiläinen NEOsta.

Joukkueen arkirutiineita joukkueenjohtajana pyörittää Pipsa Tenhunen ja hänen taustallaan seuraa pyörittävät talkootiimin vetäjä Tiina Torikka, toiminnanjohtaja Jani Nieminen ja puheenjohtaja Jukka Rajakangas.

Loimu_logo_vaaka_PMS144

Raision Loimu ry
Keonkatu 5, 21200 Raisio

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös