Siirry sisältöön

UUTISET

26.9. Kaislasalo MM-kisoista Loimuun ilon kautta – Smile vahvasti mukana

Loimu järjesti keskiviikkona yhteistyökumppaneilleen ja medialle uuden joukkueen esittelytilaisuuden Varsinais-Suomen Auto-Centerissä. Tilaisuus aloitettiin uutisella ja Facebook-live haastattelulla, kun joukkueeseen oli aiemmin päivällä liittynyt vasta MM-kisoista palannut hakkuri Samuli Kaislasalo (23-v., 205 cm). Forssalaislähtöinen pallontappaja liittyy oranssi-mustiin ottelukohtaisella sopimuksella, eli pelaajan managerin katse vilkuilee edelleen ulkomaidenkin suuntaan.

Kaislasalo on nuoresta iästään huolimatta jo varsin kokenut pelimies. Hyvät otteet niin kotoisessa Mestaruusliigassa kuin myös maajoukkuepaidassa poiki kesällä sopimuksen kovaan Japanin liigaan. Mutta jo ennen matkustuspäivän lähestymistä oli selvää ettei hän matkusta Japaniin. VC Nagano Tridents vaihtoi kesällä valmentajan ja uusi valmentaja teki heti selväksi että hän haluaa omat luottomiehensä seuraan.

Kaislasalon Loimuun liittymistä lähti tukemaan myös perjantain otteluisäntä, eli Smile Henkilöstöpalvelut. Heidän slogan on ”ilon kautta töihin” ja se pätee myös harjoittelu- ja pelipaikasta silminnähden innostuneelle Kaislasalolle.

 

Smile Henkilöstöpalvelut Loimun pääyhteistyökumppaniverkostoon

Raision Loimu ja Smile Henkilöstöpalvelut ova solmineet pääyhteistyökumppanisopimuksen Loimun 60-juhlavuoden kunniaksi. Sekä Loimulla että Smilellä on juhlan paikka. Smile on noussut nopeasti yhdeksi Suomen suurimmaksi työnvälittäjäksi. Smilen kautta työskentelee kuukausittain noin 8000 työntekijää ympäri Suomea.

Turussa Smilen toimiston aluejohtaja Juha Oksanen kertoo Smilen nousseen vauhdilla isoksi toimijaksi. Smilen brändin alle ovat liittyneet vuoden sisällä mm. Job Services, Banssi, Kymppiservice ja viimeksi Jobio Henkilöstöpalvelut. Turun toimistossa niin yrityksiä kuin työnhakijoita palvelee 15 alan ammattilaista Ratapihakatu 53:ssa. Smilen yrityskumppaneina ovat mm. alueen suurimmat rakennusliikkeet, teollisuusyritykset, logistiikka ja kaupan alan yrityksiä sekä myös ravintolapalveluita. Suorarekrytoinnit ja soveltuvuustestit sekä myös ulkolaisen työvoiman tuonti ovat tärkeissä rooleissa Smilessä. Kasvun myötä Smile Henkilöstöpalvelut on muuttanut elokuussa 2018 suurempiin tiloihin Ratapihankatu 53:een.

Smile on työllistänyt myös Loimun pelaajia erimittaisiin työsuhteisiin. ”Loimu on perinteinen ja näkyvä vaikuttaja Turun seudulla. Verkostot ovat kattavat ja olemme solmineet useita sopimuksia Loimun kumppanina niin yritysten kuin myös työnhakijoiden kanssa” toteaa Oksanen. ”Syntyperäisenä raisiolaisena on ilo olla mukana tukemassa ja jatkamassa Loimun pitkiä perinteitä. Toivottavasti 60v. Loimulla on myös urheilullisesti menestyksekäs juhlavuosi”

Loimu_logo_vaaka_PMS144

Raision Loimu ry
Keonkatu 5, 21200 Raisio

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös