Siirry sisältöön

UUTISET

14.12. Otteluraportti ja -ennakko: Jouluottelut käyntiin Sastamalassa – sunnuntaina isketään Raisiossa

Loimulla on käynnissä kahden jouluottelun viikonloppu lentopallon Mestaruusliigassa. Lauantaina Loimu toimi vierasjoukkueena Sastamalassa, jossa isäntä VaLePa kukisti omassa joulun teemaottelussaan Loimun tasaisen taistelun jälkeen luvuin 3-1 (20-25, 25-22, 25-23, 25-23). Sunnuntaina Loimu toimii jouluottelun isäntänä, kun Kokkolan Tiikerit saapuvat Raisioon. Loimu kamppailee Tiikereiden kanssa kiivaasti Mestaruusliigan sijoista 5. ja 6., mutta sunnuntaina on sarjapisteiden lisäksi myös joulumieltä ja -puuroa, kun otteluisäntä OP Turun Seutu tarjoaa kello 16:00 alkaen joulupuuroa Kerttulan liikuntahallin pihalla 500. ensimmäiselle katsojalle. Joulupukki on luvannut vierailla sunnuntaina lauantain tapaan lentispelin kiihkeässä tunnelmassa.

Loimu avasi lauantaina hallitsevan Suomen mestarin vieraana vahvasti ja vei tasaisen joukkuepelaamisen ansiosta avauserän nimiinsä. Ensimmäisessä erässä irti päästetty maajoukkuepelaaja Niko Suihkonen piristi isäntien peliä ja oli Mikko Eskon rinnalla toisen erän voiton arkkitehteja. Loimulla taasen vastaanotto romahti avauserän jälkeen ja passari Tomi Saarinen oli vaikeuksissa pelinrakentelun kanssa. Hän suoriutui tehtävästään kuitenkin hyvin ja Loimu hyökkäsi huonosta vastaanotosta huolimatta 68% tehoin eli, tehokkaammin kuin erän voittanut VaLePa.

Kolmas erä eteni tasaisissa merkeissä kalkkiviivoille asti, mutta ratkaisupalloissa VaLePa piti hermonsa paremmin kurissa ja Loimun kolmen virhesuorituksen saattelemana isännät varmistivat ensimmäisen sarjapisteen jouluottelustaan. Neljännen erän puoliväliin tultaessa VaLePa oli karata Loimulta, mutta vaihdosta kentälle päässyt Väinö Rahko nosti vieraat takaisin peliin yhdessä Kasimir Vuorisen kanssa. Vieraiden puristus ei kuitenkaan riittänyt hyvästä haastamisesta huolimatta vieraspisteisiin, vaan Niko Suihkosen hyökkäys vapautti isännät tuulettamaan voittoa.

Ottelun paras pistemies oli Ruotsin maajoukkuepelaaja Erik Sundberg, joka teki 18 pistettä tehoin +6. Häntä tukivat hyvin Suomen maajoukkueen portteja kolkutteleva hakkuri Aaro Nikula (13, +8) ja Ruotsin maajoukkuekeskari David Petterson (11, +10). Loimusta eniten pisteitä tehtailivat 14 pisteeseen päässeet Kasimir Vuorinen, Windson Ferreira ja Tamir Hershko. Heistä Vuorinen oli tehoilla mitattuna selvästi paras. Myös keskitorjujat olivat hyvällä pelipäällä, kun Trent O’Dea teki 11 ja Blake Leeson 9 pistettä.

KATSO MYÖS: TilastoEnnakkoliput sunnuntaille

Loimu_logo_vaaka_PMS144

Raision Loimu ry
Keonkatu 5, 21200 Raisio

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös