Siirry sisältöön

UUTISET

15.11. Otteluennakko: Passit kuntoon ja keskiviikkona ankkajahtiin

Viiden kotiottelun putken jälkeen kuukauden päivät pelkästään vierasotteluita pelannut Loimu palaa kotiparketille keskiviikkona, kun Vantaa Ducks saapuu kahden Loimun ex-liberon johdolla Raisioon. Loimun entisistä liberoista Juho Rajala johtaa ankkalaumaa päävalmentajana ja Esko Vuorinen ahertaa normaalisti parketin puolella liberonpaita päällään. Viime otteluissa tosin Vuorinen on ollut poissa kokoonpanosta.

 

Ottelun isäntänä toimii Ekopartnerit ja sen teemaksi on nostettu Lapsen oikeuksien viikon kunniaksi lasten oikeudet. Kaikki alle 16-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi sisään ja ottelun yhteydessä toteutetaan joulukalenteri ja -lahjakeräys raisiolaisten vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi. Tästä lisää otteluennakon lopussa.

 

Tilastollisesti odotettavissa on tasainen kamppailu, sillä kaikissa tilastoluvuissa Loimu on joukkueena piirun Ducksin yläpuolella. Sarjataulukossa sen sijaan Loimu on kaksi peliä enemmän pelanneen ja seitsemän pistettä enemmän saalistaneen Ducksin takana.

 

Loimun loukkaantumismurheet ovat taakse jäänyttä elämää ja Aitor Barreros saa vihdoin käyttöönsä täyden pelaaja-arsenaalin mukaan lukien täyteen pelikuntoon palanneen tähtihakkuri Ali Fazlin. Loimulla oli hankala kuuden ottelun putki, kun vastassa oli pelkkiä kärkipään joukkueita ja Fazlin selkäongelmien lisäksi joukkueessa oli myös flunssa-aaltoa ja muita pieniä haasteita. Edellisessä vierasottelussaan Loimu onnistui palaamaan voittojen tielle kukistamalla kovana kotijoukkueena tunnetun Tiikerit Kokkolassa.

 

Ducks aloitti sarjan vahvasti voittamalla neljä ensimmäistä otteluun täysin pistein, mutta nyt viimeisestä kuudesta ottelusta on ollut tuloksena tappiot ja vain yksi sarjapiste. Voitokkaissa neljässä ensimmäisessä pelissä vastassa oli Etta kahdesti, Lakkapää ja Tuto. Ducksin alkukauden terävimpiä syömähampaita ovat olleet Mestaruusliigan torjuntapörssiä johtava keskitorjuja Lauri Lehtonen sekä hakkuri Aleksander Rastamo, joka on tehnyt 4,38 pistettä erää kohden ollen liigan pistenikkaritilastossa sijalla 9. Tätä tilastoa johtaa Loimun Ali Fazli 5,4 pisteen saaliilla.

 

Ottelun yhteydessä toteutetaan yhdessä Reilu Fiilis hyväntekeväisyysorganisaation kanssa joulukalenteri- ja joululahjakeräys vähävaraisten raisiolaisten lapsiperheiden hyväksi. Hallin aulassa on siis Reilu Fiilis piste, johon saa tuoda noin 20€ arvoisia joululahjoja tai joulukalentereita lapsille välitettäväksi. Jos ei jaksa joulukalenteria tuoda mukanaan, niin sellaisen voi myös ostaa lahjoitettavaksi hallin aulassa joulukalentereita myyviltä Raision KilliNallien partiolaisilta.

 

Joukkueiden passareiden lisäksi keskiviikkona on myös katsojilla syytä olla passit kunnossa, sillä tiistaina voimaan astuvien AVIn määräysten mukaan sisätiloihin saadaan ottaa yli 50 henkilöä yleisöä vain jos tapahtuman ovilla tarkastetaan koronapassit. Eli yleisön määrällisiä rajoituksia ei ole, mutta vain koronapassin näyttämällä pääsee sisään. Tämän vuoksi hallin sisääntuloon voi aiheutua ainakin ensimmäisiin peleihin vähän normaalia enemmän ruuhkaa, mutta niistä selvitään, kun saavutaan tapahtumaan vähän normaalia aikaisimmin ja positiivisin mielin.

 

       

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
Keonkatu 5, 21200 Raisio

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös