Siirry sisältöön

UUTISET

16.12. Loimu siirtyy joulun viettoon lauantain kärkikamppailun kautta

Raisiossa isketään lauantaina lentopallon Mestaruusliigan erittäin mielenkiintoinen kamppailu, jossa kohtaavat isäntäjoukkue Loimu ja vieraaksi saapuva VaLePa Sastamala Tampere. Joukkueet ovat parhaillaan tasapisteissä Mestaruusliigan piikkipaikalla, mutta Loimu on pelannut kaksi peliä VaLePaa enemmän.

 

Raisiossa kevennettiin lähestyvän joulun jännitystä torstaina, kun Loimu pääsi kertomaan maajoukkuehakkuri Joonas Jokelan jatkavan oranssi-mustissa kevääseen asti, vaikka houkutuksia oli muualtakin. Jokela on parhaillaan Mestaruusliigan pistepörssissä kolmantena, joten hänellä on ollut tärkeä rooli Loimun hyvään alkukauteen. VaLePan parhaat pistemiehet löytyvät Mestaruusliigan pistepörssistä vasta sijoilta 21. ja 22, joita miehittävät ex-maajoukkuehakkuri ja ex-loimulainen Upi Sivula sekä maajoukkueyleispelaaja Sakari Mäkinen.

 

VaLePan pelin sielu on edelleen huipputaitava passari Mikko Esko, joka osaa löytää kuumat hyökkääjät ja pitää vastustajan torjujat alati varpaillaan. Loimu on ollut tähän mennessä liigan paras torjuntajoukkue napattuaan keskimäärin 3,1 torjuntapistettä per erä, kun muut joukkueet ovat lukemissa välillä 1,9-2,7. Tämä kamppailu Eskon ja Loimun torjunnan välillä onkin yksi mielenkiintoinen seurattava asia kärkikamppailussa. Loimulaisista isoimmat torjuntamäärät ovat keränneet keskipelaaja Eetu Mäki (44) ja passari Tomi Saarinen (43). Kun katsotaan eräkohtaisia torjuntamääriä, niin täyteen pelikuntoon palannut Joaquin Layus on kiilannut edellä mainitun kaksikon lisäksi kärkikymmenikköön. VaLePan parhaat torjujat löytyvät sijoilta 12.-13. ja seuraavat vasta sijoilta 41.-43.

 

Loimun juniorit ovat myyneet omana varainhankintatempauksenaan lippuja tähän joulu-otteluun. Ja tälle kaudelle tuttuun tapaan otteluun on vapaa pääsy kaikille alle 16-vuotiaille nuorille. VaLePa-ottelun isäntänä toimii Tilitoimisto Aarnio, joka tarjoaa Happy hourin ensimmäisen puolen tunnin ajan kello 17:00-17:30 ilmaiset pulla-kahvit yleisölle Joonas Jokelan jatkosopimuksen kunniaksi. Lisäksi salin puolella anniskeluteltassa on alennuksia koko ”häppärin” ajan. Myös Joulupukki on luvannut tulla lauantaina Kerttulaan tapaamaan ihmisiä ja kuuntelemaan mitä jouluista dj-Matin levylaukusta löytyy.

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o RajuLive Oy
Hiidenkatu 7 G
20360 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös