Siirry sisältöön

UUTISET

17.12. Loimu joulutauolle maukkaalla vierasvoitolla

Loimu lähti joulutauolle maukkaissa tunnelmissa, kun se kaatoi hornankattilaksikin mainitussa Toijalan monitoimihallissa Mestaruusliigassa toisena olevan Akaa-Volleyn lukemin 1-3 (25-23, 19-25, 17-25, 15-25). Loimu esitti ottelussa kenties kauden parhaita otteitaan ja joukkueen peli onkin erinomaisessa kuosissa joulutauolle lähdettäessä.

Ottelu oli osa Mestaruusliigan rajatuomaritonta kokeilua. Tuomarikaksikko Virta-Caven onnistui tehtävässään hyvin eikä rajatuomareiden puuttumisesta aiheutunut epäselviä tilanteita tai torikokouksia.

Akaa-Volley kuroi avauserässä Loimun vahvan alun myötä hankkiman johtoaseman kiinni ja vei avauserän nimiinsä. Sen jälkeen tahdin parketilla määräsi mustassa vieraspaidassaan pelannut Loimu.

Vieraiden kaikki osa-alueet toimivat erinomaisesti. Kyle Dagostinon johtama takakenttä nosti aloitussyötöt 56% tarkkuudella passarina pelanneelle Mauri Kurpalle, joka pyöritti hyökkäyspeliä monipuolisesti ja tehokkaasti. Loimun torjuntakin oli tarkalla päällä ja vieraat tuulettivat torjuntapisteitä 14 kertaa. Loimun päävalmentaja Aitor Barreros käytti tällä kertaa vaihtopelaajiaan maltillisesti ja vaihdosta irti pääsi vain Eetu Kulmala, joka kävi avauserän jälkeen jokaisessa erässä syöttämässä.

Ottelun paras pistemies oli Akaa-Volleyn virolainen yleispelaaja Kristo Kollo, joka teki 19 pistettä. Maajoukkuetehtävistä vetäytymisestä juuri viikolla ilmoittanut Urpo Sivula jäi vaatimattomaan 10 pisteen ja -5 tehosaldoon. Loimusta Ali Fazli ja Kristaps Smits tekivät 16 ja Eetu Mäki ja Väinö Rahko 12 pistettä mieheen. Mäki oli yksi illan suurimmista onnistujista tehden 4 torjuntapisteen lisäksi saamista passeistaan hyökkäyspisteitä 78% teholla.

Loimun ottelut jatkuvat joulutauon jälkeen uuden vuoden aaton aattona 30. joulukuuta Kerttulan liikuntahallissa Raisiossa herkullisella paikalliskamppailulla Tutoa vastaan.

Katso myös: Tilastot

Loimu_logo_vaaka_PMS144

Raision Loimu ry
Keonkatu 5, 21200 Raisio

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös