Siirry sisältöön

UUTISET

18.11. Vahvistunut Loimu mittaa Hurmoksen sunnuntaina Raisiossa

Mestaruusliigaa johtava Loimu saa sunnuntaina Raisioon vieraaksi sarjassa neljäntenä olevan Karelian Hurmoksen. Ottelu alkaa Kerttulan liikuntahallissa tuttuun tapaan kello 17:00 ja Loimun uusi kokeilu Happy hour tuntia ennen.

 

Loimu voitti sarjassa seitsemän ensimmäistä otteluaan, mutta sen jälkeen on tullut tappiot kolmesta viime ottelusta. Hurmoksen saldo on kuusi voittoa kahdeksasta ottelusta. Viimeisimmän ottelunsa he hävisivät kotonaan Akaa-Volleylle luvuin 2-3.

 

Loimu esittelee ottelussa uuden keskipelaajan, jos ja kun jenkkikeskipelaaja Seth Golleherin (23-v., 208 cm) pelilupaan liittyvät asiat saadaan kuntoon ennen viikonloppua. Jenkkipelaaja pääseekin mahdollisesti suoraan avaukseen, kun Aatu Vihola on RUK:ssa ja Joaquin Layus ei todennäköisesti ole vieläkään pelikunnossa. Hurmoksen avainpelaajia ovat hakkuri Eetu Häyrinen ja yleispelaaja Marko Räsänen. Raisiolaisyleisölle tutuimpia lienevät ex-loimulaiset passari Lasse Jylhä, yleispelaaja Janne Marttila sekä apuvalmentaja Jari-Pekka Lund.

 

Otteluisäntänä toimii 100-v juhlavuottaan viettävä Osuuspankki, joka tarjoaa omistaja-asiakkailleen sisäänpääsyedun otteluun.

 

LOIMU vs HURMOS
Su 20.11. klo 17:00
Kerttulan liikuntahalli
Kisakatu 4, Raisio

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös