Siirry sisältöön

UUTISET

18.9. Loimu voitokkaana Keiju Balticissa

Loimu esitteli uuden joukkueensa voitokkaasti Kerttulassa viikonloppuna, kun Keiju Baltic -turnauksen molemmat ottelut päättyivät raisiolaisten 3-1 voittoon. Lauantaina kaatui Bigbank Tartu erälukemin 25-23, 25-20, 20-25, 25-21 ja sunnuntaina Pärnu VK 25-20, 25-17, 22-25 25-20.

 

Loimun tavoitteena oli hioa joukkueen yhteispeliä viikonlopun otteluissa ja päävalmentaja Mika Rantanen olikin tyytyväinen turnauksen antiin:

”Olen tyytyväinen siihen miltä joukkueena pelaaminen näytti jo tässä vaiheessa. Teknisesti ja taktisesti on tietysti vielä juttuja jotka ei vielä toimi, mutta tulevat toimiman ajan kanssa. Samoin esimerkiksi passareiden ja hyökkääjien yhteispeli paranee koko ajan.”

 

Pelaajiston toimesta joukkueen uudeksi kapteeniksi valittu Tomi Saarinen kantoi päävastuun passipelistä ja hän onnistui pelin rakentelussa hyvin. Toinen passari Janne Pyhäjärvi tuli paikan saadessaan hyvin peliin sisään. Hakkurin tontilla Joonas Jokela täytti paikkansa hyvin. Rantanen oli tyytyväinen, että joukkueella on nyt hakkuri, joka pystyy voittamaan isoja hankaliakin palloja. Yleispelaajaosastolla oli tasaista Väinö Rahkolla ja Sebastian Pozo Hernandezilla ja vastaanotto toimi hyvin myös libero Esko Vuorisella. Sunnuntain ottelussa Eetu Kulmala korvasi kahdessa viimeisessä erässä Rahkon ja onnistui erinomaisesti. Myös Aatu Vihola pelasi hyvin, vakka armeija onkin osaltaan vähän häirinnyt kauteen valmistautumista. Loimun pelaavasta kokoonpanosta puuttuivat vielä Aapeli Kouki, Aatu Kulmala sekä Wilfrido Hernandez.

 

  • Pelit olivat hyviä ja vastustajat tasokkaita. Minun mielestä tämä oli toimiva systeemi, jonka kehittämistä kannattaa jatkaa tulevaisuudessakin. Yksi kunnon peli päivässä vähän vieraita uusia vastustajia vastaan on hyvä, kommentoi Rantanen.

 

Viikonlopun muissa otteluissa TuTo voitti Pärnun 3-2 ja hävisi Bigbank Tartulle 1-3. Keiju Baltic -ottelut jatkuvat seuraavana viikonloppuna Pärnussa, jossa Viljandi VK korvaa TuTon.

Keiju Balticin tilastot löytyvät täältä ja valokuvat täältä.

 

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös