Siirry sisältöön

UUTISET

19.1. Loimu palaa muuttuneena tauolta

LOIMU JATKAA KOTIMAISIN VOIMIN

Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Loimu joukkue oli ottelutauon ajan tähän viikkoon asti lomautettuna. Joulu- ja koronatauon sekä lomautuksen aikana kokoonpano tuli muutamia muutoksia ja raisiolaiset jatkavat kautta kotimaisin voimin. Aiemmin kokoonpanosta poistuneiden argentiinalaisvahvistusten lisäksi myös jenkkilibero Ryan Manoogian sekä ruotsalaishakkuri Johan Gruvaeus jäävät pois Loimun kokoonpanosta. Manoogian ei saanut toiselle Suomen kaudelleen lopulta oleskelulupa maahanmuuttoviranomaisilta ja häneltä jäi Yhdysvalloissa vietetyltä joululomalta palaamatta. Kotikonnuillaan lomautusta viettänyt Gruvaeus sen sijaan sai tarjouksen kasvattajaseuraltaan palata tuttuihin ympäristöihin ja pelata tämän poikkeuksellisen kauden loppu kotikulmillaan. Hän kiinnostui tarjouksesta eikä Loimu asettunut poikkiteloin.

Loimun kokoonpanossa on loppukaudelle tällä hetkellä 11 kotimaista pelaajaa, joiden voimin joukkue on harjoitellut ottelutauon aikana säännöllisesti, mutta hieman normaalia vähemmän. Kuluvalla viikolla harjoitusrytmi Per-Erik Dalqvistin komennossa on palannut normaaliksi.

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o RajuLive Oy
Hiidenkatu 7 G
20360 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös