Siirry sisältöön

UUTISET

20.11. Sunnuntaina haetaan kotona jatkoa voittoputkelle

Loimu nappasi toisen voiton putkeen lentopallon Mestaruusliigassa kotisalissaan, kun se kukisti Vantaa Ducstin täyden kolmen pisteen arvoisesti. Sunnuntaina oranssipaidat hakevat kolmatta voittoa putkeen, kun Etta saapuu Oulusta Kerttulan liikuntahalliin vierailulle. Tilastonikkarit olivat laskeneet Ducks-ottelun jälkeen, että se oli Loimun ensimmäinen kahden peräkkäisen voitokkaan ottelun sarja 630 päivään. Me emme ole lähteneet laskemaan paljonko kolmesta peräkkäisestä on kulunut, vaan katsomme eteenpäin ja keskitymme suoritus, pallo ja erä kerrallaan seuraavaan otteluun.

 

Loimu ja Etta eivät ole vielä tällä kaudella kohdanneet. Loimulla on tällä hetkellä koossa 9 ottelusta saman verran pisteitä. Tällä saaliilla on hallussa niinikään sarjataulukon 9. sija. Yläpuolella olevilla Ducksilla ja Hurrikaanilla tosin on kaksi ottelua enemmän jo pelattuna. Ettalta vietiin edustuskelvottoman ulkomaalaisvahvistuksen peluuttamisen vuoksi alkukaudesta neljä neljä pistettä pois. Nyt joukkueella on koossa 11 ottelusta 6 pistettä ja oululaiset ovat tällä hetkellä sarjataulkon viimeisellä, eli 11., sijalla.

 

Ettan päävalmentaja Olli Kuoksan ryhmä on uudistunut sitten viime kauden, kun paluumuuttajina Etta-paitaan pukeutuvat jälleen yleispelaaja Eetu Pennanen ja passari Niko Haapakoski. Nuorten kotimaisten pelaajien lisäksi uusia kasvoja ovat myös yhdysvaltalainen yleispelaaja Michael Michelau sekä slovakialainen hakkuri Jakub Petras.

 

  • Olemme pelanneet aiemmissakin peleissä hyvin, mutta ne ovat olleet liigan kärkijoukkueita vastaan. Nyt käsillä olevista peleistä tarvitsemme voittoja ja pisteitä, kommentoi Loimun päävalmentaja Aitor Barreros Ducks-ottelun jälkeen kääntäen katsettaan myös jo sunnuntain Etta-otteluun.

 

Loimun ja Ettan välisen Mestaruusliiga-ottelun isäntänä toimii Turku Energia, joka tarjoaa Loimun pääyhteistyökumppanina myös ekologista LoimuSähköä. Sen tilaamalla tuet suoraan rahallisesti Loimun junioreiden toimintaa. Tutustu LoimuSähköön Turku Energian kotisivuilla, jonne löytyy linkitys myös Loimun kotisivujen etusivulta.

 

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
Keonkatu 5, 21200 Raisio

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös