Siirry sisältöön

UUTISET

20.3. Panokset kovenee – Loimun ja Hurrikaanin kolmas näytös keskiviikkona Raisiossa

Loimun ja Hurrikaanin välinen puolivälieräsarja on tarjonnut kahdessa ensimmäisessä osaottelussa juuri sellaista viihdettä lähes täysille katsomoille mitä paikallispelien hengessä uskallettiin odottaakin, vaikka sunnuntain toisen osaottelun pelillinen taso jäikin ison virhemäärän vuoksi kauas parhaasta mahdollisesta. Seuraava näytös isketään Raisiossa keskiviikkona kello 18:30 alkaen ja ottelun isäntänä toimii Turun Konekeskus. Panokset ovat keskiviikkona vielä korkeammat kuin aikaisemmin sillä voittaja saa niin sanotusti ottelupallon perjantaiksi Loimaalle, kun siellä isketään neljäs osaottelu.

 

Muutaman päivän tauko tulee on varmasti molemmille joukkueen mieleen, sillä se antaa mahdollisuuden pienen hengähtämisen lisäksi myös muutamille treeneille ja taktiikan viilaamiselle. Ja samoin tietysti molempien joukkueiden toipilaat saavat muutaman päivän lisäaikaa kuntoutua keskiviikoksi mahdollisesti pelikuntoon.

 

  • Maanantaina oli pelaajille pieni lepotauko ja nollaus tiukan viikonlopun jälkeen. Akut pitää olla ladattuna täyteen taas keskiviikkona. Omaa peliä pitää pystyä koko play off -sarjan ajan kehittämään sekä pikkuisen muuttamaan ja korjaamaan tarvittavia asioita. Henkisesti me ollaan keskiviikkona taas valmiita pelaamaan ja taistelemaan joka pallosta, lupasi Loimun päävalmentaja Mika Rantanen.

 

Loimu toivoo kannattajiensa nappaavan kotoaan mukaan viime pelissä jaetut oranssit fanituotteet tai jotain muuta oranssia, jotta avausottelussa nähty hieno Katsomon väritys saadaan toistettua, ja miksei laajennettuakin tähän kolmanteen osaottelun.

 

Keskiviikon jälkeen sarja jatkuu perjantaina Loimaalla. Loimu järjestää otteluun bussikuljetuksen, joka lähtee Raision kaupungintalolta kello 17:00. Matkan hinta 15€ ja pääsylipun jokainen hankki itse ennakkoon netistä tai hallilta. Lisätiedot ja ilmoittautumiset retkestä: info@raisionloimu.fi.

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös