Siirry sisältöön

UUTISET

22.10. Loimun odotukset päättyivät tappioon

Loimu on odottanut ensimmäistä kotiotteluaan lentopallon Mestaruusliigassa kuin kuuta nousevaa. Parin viikon kotikaranteeni normaalisti kahdesti päivässä harjoitteleville urheilijoille on ollut tuskallinen. Torstaina tuo odotus päättyi kun Akaa-Volley saapui vieraaksi Raisioon. Samalla päättyi myös odotus joukkueen argentiinalaisvahvistusten kanssa kun he pääsivät vihdoin joukkueen pariin ottelun päätyttyä.

  • Karanteenissa treenaaminen ja valmistutuminen oli tosi rajattua. Se näkyi etenkin tänään että ollaan treenattu 10 päivää itsekseen ja vain kolme päivää yhdessä. Ottelu alkoi ihan jees mutta tuntuu että sitten joukkue vähän hajosi eikä pysynyt peli eikä joukkue kasassa, harmitteli Loimun kapteenin nauhaa kantanut Elviss Krastins.

Odotusten päättyminen olikin loimulaisittain torstai-illan ainoa ilonaihe, sillä Akaa-Volley vei täydet sarjapisteet mukanaan puhtaalla 0-3 (18-25, 18-25, 13-25) voitolla. Molemmilta joukkueilta puuttui kokoonpanosta tärkeitä pelaajia. Akaalta puuttui edellisessä ottelussa kätensä loukannut libero Voitto Köykkä ja Loimulta nilkkavammasta toipuva Aleksei Zhbankov sekä tilastomies Ari-Heikki Kulmalan vieressä peliä seuranneet argentiinalaiset Facundo Imhoff ja Ignacio Luengas.

Loimu oli ottelun kahdessa ensimmäisessä erässä hyvin pelissä mukana erien puoliväliin asti, mutta molemmat erät ratkesivat Markus Kaurton astellessa syöttönurkkaukseen. Erien lopussa isännät eivät pystyneet enää vieraita ahdistelemaan. Ottelun viimeiseksi jääneessä kolmannessa erässä Akaa-Volley näytti heti kaapin paikan ja Loimu oli käyttänyt molemmat aikalisänsä jo tilanteessa 1-7. Tämäkään ei saanut vieraiden verryttelytakin vetoketjua aukeamaan vaan he hoitivat erän ja ottelun varmuudella maaliin.

  • Perustekemistä meiltä ja se riitti tänään. Loimun pelissä näkyi se että on karanteenissa oltu eikä ole päästy yhdessä treenaamaan. Hyvä että me pidimme oman tasomme eikä annettu sen repsahtaa eikä lähdetty huonolla asenteella edes pitkän erätauon jälkeen, kehui Joni Mikkonen joukkojaan ottelun päätyttyä.

Loimun uusi päävalmentaja Per-Erik Dalqvist peluutti ottelussa kaikkia kokoonpanossa olleita nilkkavaivaista Zhbankovia lukuun ottamatta. Ottelun paras pistemies oli Akaan Urpo Sivula, joka teki 14 pistettä. Hänen rinnallaan toinen kokenut pelimies Joni Mikkonen teki 11 ja Panu Pitkänen 12 pistettä. Loimulaisista hakkuri Johan Gruvaeus kirjautti itselleen 10 pistettä, mutta hän sortui virheisiin jääden tehoissa vain yhden pisteen plussan puolelle.

  • Me tarvitsemme aikaa. Meillä on nuori joukkue ja tänään meiltä puuttui kolme avauksen pelaaja. Eli me tarvitsemme aikaa ja se on se mitä meillä ei ole nyt ollut. Tiesin että meillä tulee olemaan tänään ongelmia rytmin ja luottamuksen kanssa. Olimme kuitenkin tänään taktisesti parempia kuin ensimmäisenä viikonloppuna pohjoisessa. Olen tyytyväinen siitä että Väinö Rahko syttyi pelaamaan hieman suututtuaan, pohdiskeli Dalqvist kotidebyyttinsä jälkeen.

katso myös: TilastotValokuvat

https://www.facebook.com/watch/?v=340210720612756
Loimu_logo_vaaka_PMS144

Raision Loimu ry
Keonkatu 5, 21200 Raisio

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös