Siirry sisältöön

UUTISET

29.10. Loimu himoitsee Tiikereiden turkkia ja avausovoittoa

Loimu lähtee erittäin haastavan alkukauden ja neljän tappion jälkeen perjantaina jahtaamaan kotihallissaan kauden avausvoittoa, kun vastustajaksi saapuu Kokkolan Tiikerit. Loimulla on takana harvinaisen ehjä harjoitusviikko lähes koko joukkueen voimin nyt kun myös argentiinalaisvahvistukset on saatu mukaan. Perjantaina nähdäänkin Ignacio Luengasin ja Facundo Imhoffin kotidebyytti Mestaruusliigassa. Pientä murhetta Loimulle tuli viikon treeneissä parin pienen ja suht harmittoman loukkaantumisen muodossa.

Viimeisimmässä ottelussaan Vantaalla Loimun otteissa oli jo kahdessa viimeisessä erässä lupaavia merkkejä joukkueen yhteenhitsautumisesta ja myös yksilöiden astumisesta odotettuihin saappaisiin. Ehkä isoin tekijä rikkinäisen alkukauden jälkeen on ollut löytää joukkueen itseluottamus omaan tekemiseen. Perjantaina onkin lupa odottaa jo ehyempää ja henkisesti vahvempaa Loimua, kun päävalmentaja Per-Erik Dhlqvist on päässyt rauhassa hiomaan kuvioita joukkueensa kanssa harjoitussalilla.

Kokkolan Tiikerit aloittanut kauden vahvasti ja joukkueella on saldona kolme voittoa neljästä ottelusta. Toistaiseksi ainoa tappio tuli juuri Loimu-ottelua edeltävänä päivänä Akaa-Volleyn vieraana. Tiikeri-nutussa esiintyy muutamia Loimunkin paidasta tuttuja pelaajia, sillä joukkueen hakkurina häärää Oskari Keskinen ja liberon tonttia hoitelee Mestaruusliiga-kentille paarin vuoden tauon jälkeen palannut Loimu-uransa selkävaivojen takia tauolle laittamaan joutunut Ville Sihvonen.

Ottelussa on käytössä Loimun korona ohjeistukset, jotka löytyvät kotisivuilta. Yleisön suositellaan edelleen ostaa liput ennakkoon. Hallilla ostavien suositellaan käyttävän pankkikorttia ja lähimaksua. Lisäksi yleisöltä edellytetään maskien käyttöä ja turvaetäisyyksien kunnioittamista.

Loimu_logo_vaaka_PMS144

Raision Loimu ry
Keonkatu 5, 21200 Raisio

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös