Siirry sisältöön

UUTISET

22.2. LOIMUN SIJOITUS JA PUDOTUSPELIEN KOTIETU RATKEAA KALKKIVIIVOILLA – DUCKS VIIMEISEN KOTIOTTELUN VASTUSTAJA SUNNUNTAINA

Jos on Mestaruusliigan otteluohjelmaa parjattu muutoin kauden aikana useammallakin suulla, niin ainakin sen laatija on saanut punottua mielenkiintoiset keitokset viimeisille runkosarjakierroksille taisteluun viimeisestä puolivälierien kotietupaikasta, eli 4. sijasta. Ettalla oli mahdollisuus viime viikonloppuna varmistaa neljäs sija itselleen, mutta voitetun avauserän jälkeen sulaminen toisessa erässä tilanteesta 14-24 erätappioon 27-25 Kokkolassa lipsautti samalla käsistä koko ottelun ja varman neljännen sijan.

Etta kohtaa sunnuntaina kotonaan VaLePan, kun taas Loimu isännöi Vantaa Ducksia. Jos Etta ei saa VaLePalta pistettä, jää Loimulle mukavasti panosta runkosarjan viimeisiin otteluihin. Loimu kohtaa Ducksin jälkeen runkosarjan päätöskierroksen ”mukavalla” pohjoisen vieraskiertueella ensin Team Lakkapään ja sitten Ettan, joten voi hyvin olla että viikolla 10 alkavien puolivälierin aloituspaikka ratkeaa vasta runkosarjan viimeisellä kierroksella kolme päivää ennen puolivälierien alkamista.

Loimulle riittää mikä tahansa voitto Ducksista 5. sijan varmistamiseen. Jos Etta ei saa VaLePalta pistettäkään, riittäisi Loimulle 4. sijan saavuttamiseen viisi pistettä Ducksilta ja Lakkapäältä sekä kolmen pisteen voitto Ettasta. Tällöin molemmat joukkueet olisivat 50 pisteessä, mutta Loimulla olisi voittoja plakkarissa 17, kun taas Ettalla 16. Eräsuhdekin on Loimulla näin käydessä Ettaa parempi. Ducksin kohtalona on jatkaa kautta runkosarjan jälkeen liigakarsinnoissa, jonne joukkue virittää iskukykyään tuoreen brassivahvistuksensa johdolla.

Sunnuntain kutkuttavan kohtaamisen otteluisäntänä toimii Turku Energia, jonka toimesta on jaettu jokaisessa Loimu kotiottelussa pisteitä kolmelle energisimmälle pelaajalle. Runkosarjan viimeisen kotiottelun jälkeen palkitaan koko runkosarjakauden energisin loimulainen.

 

HUUTOKAUPPATAPAHTUMA AUTO-CENTERISSÄ 16.3.

Loimun pääyhteistyökumppani Toyota Auto-Center järjestää 16.3. hyväntekeväisyyshuutokaupan omissa tiloissaan Raision Allastiellä (Myllyä vastapäätä). Huutokaupassa nuijaa heiluttaa itse Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki. Osa tapahtuman tuotosta ohjataan Auto-Centerin toimesta Loimun junnuille, jotka kanavoivat huutokaupan tulot kesäkuun Power Cupin matkakuluihin. Maailman suurin lentopallotapahtuma järjestetään tänä vuonna Rovaniemellä, joten tukieurot tulevat junnuille tarpeeseen.

Loimu ja Auto-Center toivovat lahjoituksena huutokaupattavaa tavaraa Loimun kumppaneilta ja kannattajilta. Mitä enemmän hyvää myytävää on, sitä enemmän Loimun junnut saavat tukea Power Cupin matkakuluihin. Jos haluatte olla mukana, ottakaa yhteyttä maria.ala-nissila@vsac.fi tai toimittakaa huutokaupattavat tuotteenne suoraan Auto-Centerin infoon!

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös