Siirry sisältöön

UUTISET

15.2. PAIKALLISKAMPPAILU KÄYNNISTÄÄ RUNKOSARJAN LOPPUKIRIN

Mestaruusliigan runkosarja kaartaa jo loppusuoralle ja kevään ratkaisupelit on käsillä. Loimu kamppailee edelleen runkosarjan 4. sijasta ja puolivälierien kotiedusta Oulun Ettan kanssa. Tärkeitä pisteitä on siis jälleen jaossa, kun kauden neljäs paikalliskamppailu isketään Turun Kupittaalla Suomen hienoimmassa palloiluhallissa. Kauden aikaisemmat paikalliskamppailut ovat päättyneet kotivoittoihin, kun Hurrikaani on voittanut Loimaalla 3-1 ja 3-2 ja Loimu Kupittaalla 3-0. Neljän keskinäisen Mestaruusliiga-kohtaamisen jälkeen näistä enemmän pisteitä keränneelle lahjoitetaan vuodeksi haltuun Varsinais-Suomen herruuden merkiksi Siljan malja sekä Silja Linen lahjoittama kauden päätösristeily.

Kupittaan parketilla nähdään tulikuumaa tähtiloistoa, sillä tammikuun Mestaruusliigaan all star -kentälliseen pääsi Loimun ja Hurrikaanin ulkopuolelta vain yksi pelaaja. Loimusta valittiin Guzman ja Lindberg. Hurrikaanista Oivanen (kuukauden pelaaja), Rumpunen, West ja Ropponen

Loimaalaiset harjoittelivat jo tammikuun lopussa Suomen Cupin finaalitapahtuman yhteydessä reittiä Loimaalta Turkuun ja nyt sieltä on jälleen tulossa noin sata vierasjoukkueen kannattajaakin paikalle, joten kotiyleisön tuki on tarpeen kotiedusta ja ensimmäisestä Siljan Malja -kilpailun voitosta kamppailevalle Loimulle.

Katsojien kannattaa huomioida hallille saapumisesta, että Kupittaan palloiluhallin parkkipaikoista osa on läheisen työmaan käytössä ja kulku hallin P-paikoille tapahtuu tällä hetkellä Joukahaisenkadun puolelta, eli hallin ja moottoritien välistä. Aivan hallin vieressä olevien paikkojen lisäksi niitä löytyy vielä runsaammin Kupittaan jalkapallostadionin luota.

Loimu vs Hurrikaani
Pe 15.2. klo 18:30
Kupittaan palloiluhalli, Turku

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös