Siirry sisältöön

UUTISET

22.6. Tuomas Koppanen palaa kasvattajaseuraansa

Ruskolta kotoisin oleva Raision Loimun kasvatti Tuomas Koppanen (23 v, 197 cm) palaa kasvattajaseuraansa yksivuotisella sopimuksella. Keskitorjujan tontilla operoiva Koppanen siirtyi kaudeksi 2014-2015 Hurrikaani-Loimaan riveihin, mutta palaa nyt tutumpaan oranssi-mustaan pelipaitaan.

Tuomas on vielä nuori pelaaja ja hänellä on kaikki edellytykset nousta takaisin liigan torjuntapörssin kärkisijoille, joille hän nousi viimeksi meillä ollessaan. Onhan se aina hienoa saada omia kasvatteja takaisin, kommentoi Loimun puheenjohtaja Jukka Rajakangas.

Koppanen otti liigauransa ensiaskeleita kaudella 2010-2011 Loimussa yleispelaajana, mutta pienten sattumien kautta hänen roolinsa vaihtui keskitorjujaksi. Uudessa roolissaan Koppanen nousi saman tien Mestaruusliigan torjuntapörssin kärkisijoille. Ensimmäisen Hurrikaanissa vietetyn kauden jälkeen hän pääsi kesällä 2015 debytoimaan maajoukkueessa. Siltä kesältä on plakkarissa yhdeksän ottelua sinivalkoisessa peliasussa.

Mukava palata muutaman vuoden jälkeen takaisin sinne mistä urani lentopallon parissa alkoi. Ja odotan yhteistyötä innolla uuden valmentajan kanssa. Tehdään tästä kaudesta menestyksekkäämpi, kommentoi Koppanen omaan rauhalliseen tyyliinsä.

Myös Loimun päävalmentaja Christophe Achten on tyytyväinen kahdeksanteen sopimuspelaajaansa:
Olen erittäin tyytyväinen että saimme suomalaisen keskitorjujan joukkueeseen. Ja vieläpä seuran oman kasvatin. Hän on erittäin laadukas torjuja ja sarjan ja vastustajien tuntemisesta on iso etu.

Loimulla on nyt siis koossa kahdeksan pelaajasopimusta, kun joukkueeseen kuuluvat yleispelaajat Janne Marttila, Verneri Vetriö ja Kirill Borichev, passarit Tomi Saarinen ja Scott Fifer (USA), keskitorjujat Karri Sihvonen ja Tuomas Koppanen sekä libero Ville Sihvonen.

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös