Siirry sisältöön

UUTISET

26.10. Loimun Achten Islannin päävalmentajaksi

Viime kesänä lentopallon Mestaruusliigassa pelaavaan Raision Loimun päävalmentajana aloittanut belgialainen Christophe Achten (38 v.) on Islannin miesten maajoukkueen uusi päävalmentaja vuoteen 2019 kestävällä sopimuksella. Maajoukkuesopimus ei vaikuta Achtenin työnkuvaan Loimussa.

Tätä sopimusta on sorvattu jo tovin aikaa. Olen innoissani tästä uudesta haasteesta. Maajoukkue- ja seurajoukkuekausi eivät mene ristiin ja aikataulut on vahvistettu puolin ja toisin. Tällä hetkellä selvitellään mm. joulutauon maajoukkueleiriä, joka saatetaan vetää Suomessa yhdessä Loimun kanssa, kertoi Loimun treeneistä tavoitettu Achten.

Achten on aiemmin toiminut Belgian miesten maajoukkueen apuvalmentajana. Islannissa hän toimii päävalmentajan pestin lisäksi koko islantilaisen lentopalloilun teknisenä neuvonantajana. Islannin naisten maajoukkueen päävalmentajana toimii Loimua viime kaudella valmentanut italialainen Daniele Capriotti.

Islanti on jaetulla 118. sijalla mm. Unkarin, Tanskan ja Albanian kanssa lentopallon maailman rankingissa. Ensimmäiset viralliset pelit Achtenin valmentamalla Islannilla on edessään elokuussa.

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös