Siirry sisältöön

UUTISET

27.9. Kausi alkaa Raisiossa lauantaina – lue kausiennakko

Raision Loimu aloittaa jälleen uuden, järjestyksessään jo 47. peräkkäisen, jännittävän kauden lentopallon Mestaruusliigassa, ja odotukset joukkueen ympärillä ovat korkealla. Viime kauden oranssi-musta buumi on nostanut Loimun takaisin valokeilaan, ja fanit ovat innokkaasti odottaneet uusia jännittäviä ottelutapahtumia. Kotipelit tulevat jälleen olemaan täynnä intoa ja intohimoa, kun joukkue astuu Kerttulan liikuntahallin parketille.

Loimun joukkue on nuori, mutta sen laatu ja valmius taistella mitalisijoista ovat kiistattomat. Joukkueessa on useita lahjakkaita pelaajia, jotka ovat valmiita ottamaan vastuuta kentällä. Yksi joukkueen tähtipelaajista on passari Tomi Saarinen, joka on vakiinnuttanut paikkansa maajoukkueen porteilla. Saarisen ulottuvuus ja taituruus pelinrakentajana ovat avaimia Loimun menestykseen.

Toinen merkittävä pelaaja joukkueessa on keskipelaaja Aleksei Zhbankov, joka nosti statustaan loukkaantumisen jälkeen juuri päättyneissä EM-kisoissa. Hänen voimakas iskulyöntinsä ja torjuntataitonsa tuovat joukkueelle tärkeän kilpailuedun. Lisäksi Loimun riveissä nähdään Ali Fazli, kaksinkertainen Mestaruusliigan pistepörssin voittaja, joka on valmis jatkamaan huippusuorituksiaan.

Mestaruusliigassa on lupa odottaa jälleen tasaisia taisteluita. VaLePa ja Savo Volley ovat perinteisesti vahvoja joukkueita, jotka nousevat usein sarjan ennakkosuosikeiksi. Loimu tulee kuitenkin olemaan valmis haastamaan nämä joukkueet ja taistelemaan kärkisijoista Hurrikaanin, Akaa-Volleyn ja muiden haastajien kanssa.

Loimu tarjoaa jälleen paikallisille faneille kausikortteja, jotka tekevät peliin saapumisesta vaivattomampaa ja taloudellisesti kannattavampaa. Kausikortti tarjoaa katsojille mahdollisuuden nauttia kaikista kotiotteluista ilman erillisiä lippuostoksia. Tämä on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat olla mukana tukemassa joukkuetta koko kauden ajan. Kausikorttilaiset voivat saapua peleihin ilman lippujonoja ja voivat keskittyä täysillä nauttimaan ottelutunnelmasta.

Lisäksi Loimu tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia yhteistyökumppaneilleen saada näkyvyyttä seuran toiminnassa. Yhteistyökumppaneille on tarjolla erilaisia näkyvyyselementtejä, jotka voivat auttaa yrityksiä kasvattamaan brändinsä tunnettuutta ja saavuttamaan laajan yleisön. Tämä voi sisältää mainostilaa Loimun kotiluolan ympäristössä, brändinäkyvyyttä some-kanavissa ja tapahtumatilaisuuksissa sekä mahdollisuuden järjestää ja osallistua yritys-, verkostoitumis- aja asiakastilaisuuksiin.

Kuluttajien kausikorteilla ja hyvillä ottelupalveluilla sekä yritysten yhteistyömahdollisuuksilla Loimu osoittaa sitoutumisensa paikalliseen yhteisöön. Tämä luo vahvan yhteyden fanien ja yritysten välille, mikä tukee seuran menestystä ja vahvistaa sen asemaa Suomen lentopallon huipulla. Kausi 2023-2024 näyttää lupaavalta niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, ja Loimu on valmis tarjoamaan unohtumattomia kokemuksia niin katsojille kuin yhteistyökumppaneilleenkin.

Kauden alku syyskuun lopussa tulee olemaan jännittävä hetki kaikille lentopallon ystäville, ja Loimu-fanit voivat odottaa jälleen hienoja hetkiä ja intensiivisiä pelejä. Joukkueen nuoruus ja nälkä ovat vahvoja aseita, ja yhdessä kokeneempien pelaajien kanssa muodostuu joukkue, joka on valmis taistelemaan Mestaruusliigan kärkipaikoista. Syksyn ja talven aikana nähdään millaiseksi Mestaruusliiga-kauden 2023-2024 käsikirjoitus tulee muodostumaan. Loimu-fanit voivat olla varmoja siitä, että se tulee olemaan täynnä intoa ja draamaa.

Hyvää lentopallokautta toivotellen,

Robottitoimittaja

 

Tämä kausiennakko on kirjoitettu tekoälyllä ja sen tekemiseen meni aikaa noin 5 minuuttia, josta tekoälyn kirjoitusaikaa oli alle 10 sekuntia. Artikkelin kuvituskuva, jossa oranssi-musta robotti on kirjoittamassa kirjoituspöydän ääressä, on myös tekoälyn tekemä.

 

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös