Siirry sisältöön

UUTISET

7.9. Baltia-yhteistyö saa jatkoa syyskuussa

Loimun viime vuosien tiivis yhteistyö virolaisjoukkueiden kanssa saa jatkoa, kun suomalais- ja virolaisjoukkueet kohtaavat FINEST Cupin merkeissä syyskuussa. Selvittelyssä on edelleen myös finaaliturnaus kesken kauden, mutta siinä on omat haasteensa tiiviiden virallisten sarjapelien vuoksi.

 

Ensimmäinen FINEST Cup -nimeä kantava turnaus pelataan syyskuun puolivälissä Raisiossa ja Turussa. Loimu toimii turnauksen organisaattorina, mutta pelejä pelataan Kerttulan liikuntahallin lisäksi myös Nunnavuoren palloiluhallissa, jossa TUTO Volley isännöi vieraita. Turnaukseen osallistuvat joukkueet ovat kahden isäntäjoukkueen lisäksi Suomen U20 maajoukkue sekä virolaisjoukkueet Tartosta, Pärnusta sekä Võrusta. Viikko Suomen turnauksen jälkeen Loimu matkustaa Suomenlahden toiselle puolelle Võruun, jossa se kohtaa isäntäjoukkueen lisäksi Tarton ja Pärnun joukkueet.

 

Kaikki FINEST Cup -ottelut pelataan kolmen erän peleinä normaalilla kahden pisteen erolla ilman pistekattoa. Jokaisesta voitetusta erästä saa yhden pisteen sarjataulukkoon. Suomalaiset ja virolaiset joukkueet eivät kohtaa Raision ja Turun turnauksessa oman maan joukkueita, vaan tarkoitus on nimenomaan saada uusia vastustajia verkon toiselle puolelle. Jokainen joukkue pelaa viikonlopun aikana kolme ottelua.

 

Turnausten otteluohjelma on tuossa alla, mutta pienet muutokset on vielä mahdollisia. Loimu tarjoaa yleisölle ilmaisen sisäänpääsyn Kerttulaan ja esittelee samalla uutta joukkuettaan katsojille. Tervetuloa virittäytymään kuun lopussa alkavaan lentopallokauteen!

 

Turnauksen tulos- ja tilastopalvelu löytyy täältä.

Lauantai 16.9.

11:00 Raisio    FIN U20 – Bigbank Tartu
13:00 Raisio    Loimu – Pärnu VK
14.00 Turku    TUTO Volley – Barrus Võru VK
16.30 Raisio    FIN U20 – Pärnu VK
17:00 Turku    TUTO Volley – Bigbank Tartu
18:00 Raisio    Loimu – Barrus Võru VK

Sunnuntai 17.9.

11:00 Raisio    FIN U20 – Barrus Võru VK
13:00 Raisio    Loimu – Bigbank Tartu
13:00 Turku    TUTO Volley – Pärnu VK

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös