Siirry sisältöön

UUTISET

28.3. ACHTEN JA LOIMU HAKEVAT UUSIA TUULIA

Lentopallon Mestaruusliigan puolivälierissä Ettalle tippunut Raision Loimu hakee uusia tuulia joukkueensa valmennukseen. Kaksi kautta päävalmentajana toiminut belgialainen Christophe Achten ja Loimu ovat tänään sopineet että valmentajan sopimuksessa ollutta optiota kolmannesta kaudesta ei käytetä.

  • Kiitokset Christophelle hyvästä tekemisestä viimeisen kahden kauden aikana. Me haemme nyt uusia tuulia ja mielellään ensisijaisesti kotimaista päävalmentajaa. Joitain nimiä on jo listalla ja kontaktoitu, mutta puhelimet pidetään edelleen auki, kommentoi Loimun puheenjohtaja Jukka Rajakangas.

Molemmat Achtenin päävalmentajakaudet päättyivät Loimun osalta puolivälieriin. Achten teki hyvää työtä nuorten pelaajien kanssa ja samalla linjalla Loimu tulee jatkamaan myös uuden päävalmentajan johdolla. Vaikka pelillisesti joukkue jäikin molemmilla kausilla jo varsin perinteisesti puolivälieriin, tapahtui Achtenin aikakaudella hyvää eteenpäinmenoa joukkueen tekemisessä. Harjoittelupuitteet ovat Loimulla olleet erinomaisessa kunnossa jo pitkään ja nyt on panostettu entistä enemmän muihinkin tukitoimiin lajiharjoittelun rinnalla.

  • Minulla on vain hyvää sanottavaa ajastani Loimussa. Nyt haetaan uusia haasteita ja pari vaihtoehtoa onkin jo ollut esillä. Uusi sopimus saattaa syntyä jo pikaisestikin, kommentoi muutamankin maan pääsarjaseuran kanssa neuvotteleva Achten.

Belgialaisella on kesäkuuhun asti sopimusta jäljellä vielä myös Islannin maajoukkueen kanssa. Jatko siellä on epätodennäköistä, mutta jonkun muun maan maajoukkueympyröissä mistä nähtäneen jatkossakin.

Loimu pyrkii solmimaan uuden päävalmentajan sopimuksen pikapuolin, jotta pelaajarintamallakin päästään alustavista keskusteluista varsinaisiin neuvotteluihin. Pelaajistossa tulee tapahtumaan jonkun verran muutoksia, joista ensimmäinen oli seuraikoni Ossi Rumpusen pääsarjauran päättyminen tähän kevääseen (katso video). Varmuudella oranssipaidassa jatkaa jo aiemmin tänä keväänä jatkosopimuksen solminut Väinö Rahko sekä aiemmin vielä ensi kauden kattavan sopimuksen solminut Tomi Saarinen.

Loimu_logo_vaaka_PMS144

Raision Loimu ry
Keonkatu 5, 21200 Raisio

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös