Siirry sisältöön

UUTISET

31.10. Otteluraportti: Mikko Esko johti VaLePan ilotulitusta

Otteluraportti tulossa..

Loimu sai torstai-iltana lentopallon Mestaruusliiga-otteluun vieraita Sastamalasta, kun hallitseva Suomen mestari VaLePa saapui Kerttulan liikuntahallin parketille. Alkukauden kovaa harjoittelutempoaan ensi viikon Mestareiden Liigan ottelua varten hieman herkistelyvaihteelle vaihtanut VaLePa oli tyly vieras ja tykitti Mikko Eskon tarjoilusta laajalla rintamalla hurjin hyökkäystehoin taululle lukemat 3-0 (25-20, 25-16, 26-24).

  • VaLePa pelasi varmaan kauden parhaan pelinsä. He olivat todella korkealla tasolla pelin joka osa-alueella ja meillä ei ollut mitään palaa tänään. Mikko Esko pelasi hyvin pelin. Ei hän tehnyt mitään taikatemppuja, mutta ei se ole passarin tehtäväkään. Hän heitti nopeita ja tarkkoja passeja neutraaleista asennoista. Tomi Saarisenkin pelaamisessa oli tänään paljon hyvää ja hän oli muun muassa meidän paras syöttäjä, kehui Loimun päävalmentaja Kasper Vuorinen.

Loimulta puuttui kokoonpanosta sairastuvalle joutunut passari Joel Laakso. Toinen passari, matruusi Tomi Saarinen, saapui päivällä kolmen aikaa Pansion sotilassatamaan useamman päivän harjoitusmatkalta, joten valmistautuminen illan otteluun ei ollut aivan optimaalinen. Saarisen aisaparina oli uransa toisen kirjauksen Mestaruusliigan pöytäkirjoihin saanut Ville Tuki Loimun junioreiden farmijoukkueesta. VaLePan kokoonpanosta puuttui Markus Kaurto.

  • Olin kolmen aikaan tänään Pansion sotilassatamassa ja pistin pojille ruuat pöytään ja lähdin pelaamaan, kertoi otteluun valmistautumisestaan varusmiespalvelustaan Merivoimien aluksella suorittava laivakokki Tomi Saarinen:

VaLePa onnistui laajalla rintamalla läpi illan. Vain kolmannen erän loppupuolella Loimu pystyi pistämään kapuloita rattaisiin, kun isännät nousivat Saarisen syöttövuorolla haastamaan VaLePan erävoitosta. Samalla nähtiin ottelun ainoa pieni notkahdus VaLePan hyökkäyspelissä, kun vierailijat sortuivat Mikko Oivasen johdolla muutamiin hyökkäysvirheisiin. Loimun pyristely kuitenkin päättyi Mikko Eskon toisen kosketuksen hyökkäykseen, joita kokenut pelimies viljeli kaikkiaan seitsemän kertaa illan aikana onnistuen kuudesti.

VaLePa hyökkäsi hurjin 71%:n tehoin niin laajalla rintamalla että on erillisiä onnistujia on passari Mikko Eskon lisäksi vaikea nostaa esiin. Hakkuri Mikko Oivanen oli 61% hyökkäystehollaan joukkueensa tehottomin hyökkääjä. Samalla lukemalla hän olisi ollut Tamir Hershkon kanssa jaetulla piikkipaikalla Loimun puolella. Ottelun korkeimman pistesaldon nakutti Erik Sundberg, jonka 13 pisteestä Oivanen jäi yhden pisteen ja Hershko ja Niko Suihkonen kaksi pistettä.

  • Tämä oli tasapainoisin peli mitä ollaan tällä kaudella pelattu. Oikeastaan kolmannen erän loppua lukuun ottamatta pelattiin sillä hyvällä tasolla millä meidän pitäisikin pelata. Laiturit sai passia tasapuolisesti ja vastustajan on vaikea lukea peliä silloin. Hyvällä vastaanotolla kun Mikko Esko pääsee pyrittämään niin se on aika helppoa pelata silloin, kertasi Mikko Oivanen ottelun jälkeen.

KATSO MYÖS: TilastotValokuvatOttelun positiivisin loimulainen ja Energiapisteet

Ottelun jälkeisessä mediatilaisuudessa ottelua kommentoimassa pelaajista Mikko Oivanen ja Tomi Saarinen sekä päävalmentajat Janne Kangaskokko ja Kasper Vuorinen:

http://www.facebook.com/RaisionLoimu/videos/397682841186016/
loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös