Siirry sisältöön

UUTISET

29.10. Otteluennakko: Loimu lähtee haastamaan hallitsevan Suomen mestarin

Tulevana torstaina 31.10 Raision Loimu kohtaa lentopallon Mestaruusliigan hallitsevan Suomen mestarin Sastamalasta.

Vaikka Urpo Sivula ja Tommi Siirilä vaihtoivatkin maisemaa, odottelee Kerttulassa punainen matto VaLePan lentislegendoja. Loimu ei aio silti kuvia kumarrella. Suomen maajoukkuettakin johtaneet Mikko Oivanen, Markus Kaurto, Mikko Esko ja Olli Kunnari johtavat nyt VaLePaa eteenpäin Mestaruusliigassa. Tässä remmissä on nuorien kotimaan lupauksien helppo harjoitella. Heitä ovat VaLePan joukkueessa mm. Niko Suihkonen, Mikko Karjarinta, Aaro Nikula, Ilari Toimela ja Aleksi Mutka.

Pukkipaidat ovat sarjataulukossa tällä hetkellä toisena ja on Hurrikaanin rinnalla yksi selkeistä mestarisuosikeista. Yksittäisten pelaajien tilastot ei kuitenkaan välttämättä niin paljon toisistaan eroa. Liberot Mutka ja Loimun Avery Aylsworth ovat tilastollisesti pelanneet hyvin samoilla luvuilla niinkuin myös hakkurit Windson Ferreira sekä Mikko Oivanen, jotka pitävät hallussaan hakkuritilaston sijoja kolme ja neljä.

Loimun edellinen ottelu Itä-Suomessa ei sujunut oletetusti, kun hakkuri Windson Ferreira ei kyennyt lähtemään mukaan ollenkaan. Jää torstaille nähtäväksi onko Windson kunnossa kohtaamaan Oivasen vai ottavatko Väinö Rahko, Kasimir Vuorinen ja Tamir Hershko tontin hoidettavaksi.

Trent O’Dea  on aloittanut kauden kovan luokan pelaajan ottein ja on selkeästi yhtenä keskitorjujapörssin paalupaikkaa pitävän Kaurton silmätikkuna. Yli kaksi metriset Aaro Nikula, Mikko Karjarinta ja Erik Sundberg muodostavat komean torjuntamuurin, mutta vastaavasti Windson Ferreiran, Blake Leesonin ja Tamir Hershkon rakentamaa seinää ei ole helppo lähteö VaLePan purkamaan.

-Iida Hakala

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös