Siirry sisältöön

UUTISET

3.3. Loimun kausi päättyi tappioon Kokkolassa

Peräti neljä pelaajaa helmikuun tähdistökentälliseen saanut ja kovassa vireessä oleva Kokkolan Tiikerit isännöi Raision Loimua joukkueiden viimeisessä runkosarjaottelussa. Isännät eivät antaneet haastajille mahdollisuuksia ja ottelun loppunumeroiksi kirjattiin 3-0 (27-25, 25-16, 25-21) kotivoitto.

Runkosarjan viimeinen ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Avauserän ratkaisua haettiin jatkopalloilta asti ja kun Loimu ei onnistunut hyödyntämään kahta ansaitsemaansa eräpalloa, niin Tiikerit tuli takaa ohi ja vei avauserän nimiinsä. Loimun hahmoja avauserässä olivat 7 pistettä ilman virheitä tehnyt keskitorjuja Eetu Mäki sekä 5 pistettä tehnyt yleispelaaja Eetu Kulmala.

Toinen erä oli alusta alkaen Tiikereiden hallintaa. Loimun vastaanotto oli vaikeuksissa ja Tiikerit jauhoi omaa hyökkäyspeliään tehokkaasti passari Anton Välimaan johdolla. Kolmaskin erä alkoi Tiikereiden komennossa, mutta Aleksei Zhbankov nosti syötöillään Loimun mukaan peliin. Erän edetessä vahva kotijoukkue kuitenkin kuroi itselleen erävoittoon riittäneen johdon.

  • Tiikerit on tällä hetkellä ehkä kovin joukkue, jota ei helpolla voita, etenkään kotikentällään. Ei siis mikään häpeä hävitä tänään. Tappioista voi kuitenkin oppia, jos asennoituu oikein. Emme anna periksi, kommentoi Loimun päävalmentaja Per-Erik Dalqvist.

Ottelun paras pistemies oli Tiikereiden Jiri Hänninen, joka teki 12 pistettä. Kesken kauden Tiikereihin liittynyt ja maajoukkueeseen kesäksi hamuava hakkuri Antti Ropponen pelasi kaksi erää ja teki 9 pistettä. Loimusta isoimmat pistesaaliit keräsivät Eetut Mäki ja Kulmala, jotka tekivät 10 pistettä kumpainenkin.

Tähän otteluun päättyi kauden 2020-2021 runkosarja, johon päättyi myös Loimun kausi tällä kertaa. Runkosarjan neljänneksi sijoittunut Tiikerit jatkaa puolivälierissä Akaa-Volleyta vastaan. Liigan jumboksi jäämisestä huolimatta Loimulla ei ole murhetta sarjatason vaihtumisesta, sillä tänä korona-kautena ei kukaan putoa Mestaruusliigasta.

  • Tämä kausi oli hankala, kun vuodenvaihteen aikaan menetimme kaikki ulkomaiset pelaajat. Sitten jatkettiin paikallisilla, nuorilla kavereilla. Olen ylpeä pojista. Kehitymme tästä eteenpäin, kunhan annamme kaikkemme harjoittelussa ja tulevissa peleissä, päätti Dalqvist.

Katso myös: Tilastot

Loimu_logo_vaaka_PMS144

Raision Loimu ry
Keonkatu 5, 21200 Raisio

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös