Siirry sisältöön

UUTISET

19.2. Ettakin jätti Loimun nuoret palkinnoitta

Loimun viimeinen kotiottelu lentopallon Mestaruusliigassa kaudella 2020-2021 ei kartuttanut toisen koronakauden sarjajumboksi jäävän joukkueen pistepussia, vaan Etta vei kaikki sarjapisteet mukanaan Ouluun lukemin 0-3 (16-25, 22-25, 21-25).

  • Meillä on ollut vähän hankaluuksia startin kanssa, mutta tänään tehtiin kaikki ihan täysillä. Loimu pelasi hyvin ja jos meillä ei olisi tuollaista hyvää ilmettä ollut, niin ei olisi välttämättä riittänyt täällä, kommentoi Ettan toisen polven liigalentopalloilija Aleksi Muukkonen.

Loimu marssitti Ettaa vastaan avaukseen edellisenä iltana viimeisen erän pelanneen oman juoniorikoulun seitsikon. Loimun nuoret eivät saaneet koneitaan käyntiin ottelun alussa, vaan Ettan nuorisokaartista hakkuri Aleksi Muukkonen nautti Mikael Kyllösen tarjoilusta ja määräsi tahdin kentällä. Isännät saivat erän lopussa aikaiseksi pienen kirin, mutta se ei enää vaikuttanut erän lopputulokseen.

Toisen erän alkupuolisko oli Loimun heiniä, mutta erän puolivälillä ote siirtyi vieraille. Loimu nousi kuitenkin vielä tasoihin lukemiin 20-20 Eetu Mäen torjuntapisteellä, mutta kaksi isäntien hyökkäysvirhettä päätti lopulta erän Ettan voitoksi. Ottelun viimeiseksi jäänyt kolmas erä ei kääntänyt illan käsikirjoitusta. Tasaisen erän jälkeen ratkaisupallojen hyökkäysvirheet ratkaisivat erän ja ottelun vieraille.

Ottelun paras pistemies oli Ettan hakkuri Aleksi Muukkonen, joka tehtaili 19 pistettä tehoin +10. Ex-loimulainen Janne Marttila antoi hänelle tulitukea 12 pisteen verran, vaikka ei pelannut kuin kaksi erää. Ettan onnistujia oli myös uransa ensimmäisen kokonaisen Mestaruusliiga-ottelunsa pelannut passari Kyllönen. Loimusta isoimman pistesaaliin keräsi uransa toisen pelin hakkurina iskenyt Sebastian Pozo Hernandez. Toisen polven loimulaiselle merkittiin 15 pistettä tehoin +7. Loimun seuraavaksi parhaat pistemiehet olivat 11 pisteen Väinö Rahko ja 8 pisteen Eetu Mäki.

  • Etta oli tänään parempi, mutta pitää olla taas ylpeä meidän kavereista. Nuoret pelaajat tiukan paikan edessä kantamassa vastuuta ja he tekivät sen hienosti. Muutamat virheet erien loppupuolilla varsinkin veivät meiltä kahden erän voiton. Se oli hienoa että jätkät jaksoivat yrittää loppuun asti. Tuntuu älyttömän hyvältä nähdä kun omat juniorit pelaa ja kantaa vastuuta. Nämä nuoret on hyviä ja lahjakkaita urheilijoita, en voisi olla ylpeämpi heistä, kehui apuvalmentaja Mika Rantanen, joka on itsekin Loimun juniorikoulun kasvatteja.

Katso myös: TilastotValokuvatVideotallenne pelaaja- ja valmentajakommenteista

Loimu_logo_vaaka_PMS144

Raision Loimu ry
Keonkatu 5, 21200 Raisio

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös