Siirry sisältöön

UUTISET

4.5. Loimun valmennukseen muutoksia ja jatkuvuutta

Hyvän kauden lentopallon Mestaruusliigassa pelanneen Raision Loimun valmennuksessa tapahtuu muutoksia, kun ensin kolme kautta apuvalmentajana ja viime kauden päävalmentajana Loimussa toiminut Mika Rantanen palaa opintovapaaltaan opettajan virkaansa eikä pysty sen vuoksi jatkamaan täyspäiväisyyttä vaativassa liigavalmennuksessa. Aloittamansa valmentajan ammattitutkinnon hän suorittaa loppuun ja tähtää tulevaisuudessa mahdollisesti uudestaan valmennustehtäviin.

 

Uudessa päävalmentajassa on kuitenkin jatkuvuutta, kun niihin saappaisiin hyppää kesken viime kauden apuvalmentajaksi mukaan tullut Kari Raatikainen. Pitkän linjan valmentajalta löytyy kokemusta niin pää- kuin apuvalmentajankin tehtävistä sekä miesten että naisten Mestaruusliigasta. Viime vuosituhannen puolella alkaneen valmentajauran aikana on tullut palkintokaappiinkin yli 10 mitalia. Raatikaisen sopimus Loimun päävalmentajuudesta on kaksivuotinen.

 

  • Sisäänajo uudestaan miesten liigavauhtiin tehtiin viime kaudella. Se oli kausi jolloin opittiin ja opetettiin. Yhteistyö Mikan kanssa oli luontevaa ja tuloksekasta, joten halu olisi ollut sitä myös jatkaa. Kuitenkin tilanteet muuttuvat ja nyt tartun haasteeseen, joka on mielenkiintoinen ja myös vaativa. Uskon että kokemus auttaa ja ennestään tuttujen sekä motivoituneiden urheilijoiden kanssa homma toimii, kommentoi Raatikainen.

 

Muun valmennusryhmän osalta Loimun neuvottelut ovat käynnissä ja niistä tiedotetaan, kun koko ryhmä on koossa.

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös