Siirry sisältöön

UUTISET

4.7. Dominikaanisen tasavallan maajoukkuepelaaja Loimuun

 

Loimu on solminut pelaajasopimuksen Dominikaanisen tasavallan maajoukkueen ykkösyleispelaaja Wilfrido Hernandezin kanssa. San Juan de la Maguanassa syntynyt pelimies tuo 32-vuotiaana pelaajana Loimun nuoreen joukkueeseen tarvittavaa kokemusta. Pituutta Hernandezilla on 201 senttiä.

 

Kokemusta Hernanez on kerryttänyt seurajoukkueurallaan kotimaansa lisäksi Ranskan, Indonesian, Libyan ja Saudi-Arabian pääsarjoissa. Suomalaisten näistä parhaiten tuntemassa Ranskan liigassa hän on edustanut Orangen ja Parisin joukkueita. Viime kauden hän pelasi kotimaansa liigassa Bameso Bulldogsin joukkueessa.

 

  • Uskon että Wilfrido täydentää yleispelaajaosastoa juuri oikealla tavalla. Vahva hyökkääjä ja luotettava vastaanottaja vahvistaa meidän side out -pelaamistamme entisestään, kommentoi Loimun Mika Rantanen.

 

Maajoukkueeseen Hernandez on kuuluntut vuodesta 2010 alkaen ja tänä päivänä hän kantaa isoa vastuuta joukkueessa. Kesäkuun alussa hän oli mukana jälleen Väli-Amerikan Norceca karsintaturnauksessa. Neljän maan turnauksen voiton vei Kuuba, jonka joukkueesta Loimun hakkuri Alejandro Fuentes jäi kalkkiviivoilla ulkopuolelle, ja hopealle tuli dominikaanit Hernandezin johdolla. Tuleva Loimulainen valittiin turnauksen all stars -kentälliseen ja hän oli turnauksen toiseksi paras hyökkääjä.

 

  • Suomessa en ole ennen käynyt enkä tiedä maasta oikeastaan mitään vielä, mutta tietääkseni olen ensimmäinen dominikaani maan liigassa. Toivon ottavani kehitysaskeleita ensi kaudella ja pystyväni auttamaan joukkuetta saavuttamaan asetetut tavoitteet, kommentoi Hernandez.

 

Loimulla on nyt koossa 12 pelaajasopimusta ja pelaajatutkaa pidetään seurassa enää päällä mahdollisen toisen hakkurin ja neljännen keskitorjujan osalta.

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o RajuLive Oy
Hiidenkatu 7 G
20360 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös