Siirry sisältöön

UUTISET

6.5. Loimun yhdeksäs pelaaja tulee Kuubasta

Loimu on solminut jo yhdeksännen pelaajasopimuksensa syksyllä alkavaa lentopallon Mestaruusliiga-kautta varten. Kahdeksan oman kasvatin rinnalle ensimmäinen ulkomaalaisvahvistuskiinnitys on tehty joukkueen hakkuri osastolle, jolla nähdään viime kaudelta totutun kaltaista ilmavaa hyökkäämistä jatkossakin.

 

Ainakin joissain arvosteluissa viime kauden Mestaruusliigan parhaaksi hakkuriksi valittu Ali Fazli hakee ensi kaudeksi uusia haasteita Suomea kovemmista sarjoista, minkä vuoksi Loimun tarjoukset eivät saaneet pelaajalta ja hänen manageriltaan vastakaikua, vaikka kova iranilainen pelimies viihtyikin Loimussa ja Turun seudulla oikein hyvin.

 

Raisiolaisten päähyökkääjäksi saapuu niin ikään kovan pompun omaava kuubalainen huippulupaus Alejandro Rodriguez Fuentes, jolla on ikää 20 vuotta ja pituutta pari senttiä viime kauden hakkuria enemmän, eli 207 cm. Viime kesänä jopa kovan Kuuban miesten maajoukkuerinkiin murtautunut vasenkätinen hakkuri on mittauttanut ulottuvuustesteissä tuloksen 367. Loimun kanssa hän solmi kolmen vuoden pelaajasopimuksen.

 

Fuentes, tai Alejandro, kuten hänen pelipaidan selässä tulee lukemaan, on kotoisin Mayabequen kaupungista, jossa hän aloitti lentopallon pelaamisen 12 vuotiaana. Hän on edustanut kotimaassaan sekä Mayabequen ja Santiago de Cuban joukkueita. Viime kesänä hän edusti Kuuban miesten maajoukkuetta Norceca-turnauksessa Meksikossa, joka toimi samalla MM-karsintaturnauksena.

 

  • Alejandro on nuori ja todella lahjakas pelaaja Kuubasta, eli maasta, joka tuottaa säännöllisesti maailman parhaita pelaajia. Hän on pitkä ja vahva ja ponnistusvoimaakin löytyy. Olen melko varma, että hän tulee tarjoilemaan meille hienoja hetkiä ja kunnon show’ta kentällä ja me taas tarjoamme hänelle kaikki tarvittavat resurssit ison potentiaalinsa realisoimiseksi, kommentoi samaa kieltä uuden hakkurin kanssa äidinkielenään puhuva Aitor Barreros Espanjasta.

 

Loimu kartoittaa lisää pelaajia kokoonpanoonsa sekä kotimaisilta että myös kansainvälisiltä pelaajamarkkinoilta. Pelaajasopimuksia on odotettavissa vielä ainakin yleispelaaja-, keskitorjuja- ja passariosastoille.

 

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös