Siirry sisältöön

UUTISET

17.5. Aitor Barreros Loimun kautta kohti unelmaansa

Loimun päävalmentaja vaihtuu seuran suunnitelmien vastaisesti jo toisena keväänä peräkkäin voimassaolevasta sopimuksesta huolimatta. Espanjalaisen Aitor Barrerosin sopimuksessa oli optio ensi kaudesta, jonka käytöstä sovittiin seuran ja espanjalaisluotsin välillä huhtikuussa. Hän oli jo sitä ennen saanut sopimustarjouksia Espanjasta ja Saksasta, mutta kieltäytynyt niistä.

 

Oranssi-mustassa seurayhteisössä pidetty valmentaja halusi jatkaa toisen kauden Raisiossa kehittäen nuorta pelaajarunkoa edelleen eteenpäin, mutta toukokuun alussa hän sai tarjouksen, josta oli vaikea kieltäytyä. Yhteydenotto tuli Italiasta, joka on lähes kaikkien lentopalloa hengittävien unelmien maa ja sarja. Yhteyttä ottanut joukkue pelaa toiseksi korkeimmalla A2-tasolla ja on siellä säännöllisesti pudotuspeleissä pelaamassa noususta A1 sarjaan. Barreroksen saama sopimustarjous on apuvalmentajan rooliin, mutta silti selkeä askel kohti unelmien täyttymistä.

 

  • Niin pelaajilla kuin valmentajillakin on unelmia, joiden saavuttamisessa me haluamme olla apuna, vaikka se ei aina sataprosenttisesti oman lyhyen tähtäimen edun mukaista olisikaan. Olisimme tietysti voineet keväällä vahvistettuun sopimukseemme vedoten pitää Aitorin täällä ensi kaudenkin, kuten olisimme halunneet, mutta väkisin pitäminen ja hänen unelmien tavoittelun estäminen ei ole se tapa miten me haluamme toimia. On hienoa, että Loimun kautta päästään eteenpäin on sitten kyse pelaajista tai valmentajista, kommentoi Loimun toiminnanjohtaja Jani Nieminen.

 

Yllättäen eteen tulleen tilanteen vuoksi Loimulla ei ole valmista ratkaisua valmentajatilanteeseen, mutta verkot heitetään välittömästi sekä kotimaisille että ulkomaisille vesille. Joukkueen toiminta jatkuu kesän osalta kuten oli tarkoituskin, eli Fitness 24 Sevenissä suoritettavien fysiikkaharjoitusten ohella valmentaja Mika Rantanen vetää joukkueen lajiharjoituksia.

 

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös