Siirry sisältöön

UUTISET

6.7. Paluumuuttajat täydentävät Loimun valmennusryhmän

Loimun edustusjoukkueen taustatiimissä tapahtuu joukkueen tavoin vähän uudistumista alkavaan kauteen. Viimeiset palaset on saatu loksahtamaan kohdilleen ja päävalmentaja Kari Raatikainen saa rinnalleen sekä jatkajia että paluumuuttajia. Raatikainen saa tiimiinsä apuvalmentajaksi kokeneen Kai Steniuksen. Loimun alumneihin kuuluva Kaitsu muistetaan aiemmin sekä pelaajana että valmentajana oranssi-mustassa asussa. Loimun viimeisin pääsarjamitali on tullut Kaitsun päävalmentajakaudella 2009-2010.

 

Fysiikkavalmentajana ja fysiona jatkaa Miikka Nieminen, joka ottaa samalla vähän isompaakin roolia Raatikaisen valmennustiimissä. Nieminen on vasta Turun AMK:sta valmistunut fysioterapeutti ja työskentelee päätyönään perheyritys FysioPeimarissa. Tilasto- ja videovalmentajaksi Loimun paitaan palaa viime vuodet Hurrikaanissa vastaavia tehtäviä hoitanut pitkän linjan loimulainen Sari Virta. Joukkueen huoltamisesta vastaa alkavallakin kaudella Juha ”JeeJee” Brandt.

 

Joukkueenjohtajan tehtävät ottaa hoitaakseen niin ikään ”iki-loimulainen” Kia Kuitunen ja hänen apunaan taustoilla jatkavat toiminnanjohtaja Jani Nieminen ja puheenjohtaja/manageri Jukka Rajakangas. Edustusjoukkueen taustatiimin lisäksi seuraa pyörittävät sen hallitus, yhteistyökumppaneiden hankkimiseen keskittyvä ”nyrkki” ja noin 50-päinen talkoojoukko.

 

Loimu lähtee syksyllä alkavaan kauteen viime kauden tapaan tavoitteenaan mitalipelit. Viime keväästä poiketen tosin kauden viimeinen peli on tavoitteena päättää voittoon. Joukkueen palapelistä puuttuu vielä muutamia palasia, kuten esimerkiksi hakkuri. Sille osastolle on markkinoilla ollut paljon hyviä vaihtoehtoja ja haussa iso kiinnitys. Loimulaiset toivovat neuvottelujen etenevän piakkoin tiedotusvalmiiksi.

 

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös