Siirry sisältöön

UUTISET

11.7. Kaksinkertainen pistepörssin voittaja palaa Loimun paitaan

Loimu saa hakkuriosastolleen mielenkiintoisen ja kovatasoisen vahvistuksen, kun lentopallon Mestaruusliigan pistepörssin kahdella edellisellä kaudella voittanut Ali Fazli (25-v., 205 cm) palaa oranssipaitaan. Iranilaishakkurin pistesaldot olivat toissakaudella 580 (20,7 / ottelu) ja viime kaudella 651 pistettä (21,7 / ottelu). Aiemmin kotimaansa liigassa pelannut pomppuihme debytoi Suomessa toissakaudella Loimun riveissä, josta hän siirtyi viime kaudeksi Akaa-Volleyn paitaan ja voitti siellä hopeaa sekä Suomen Cupissa, että Mestaruusliigassa, jossa välierissä kaatui juuri Loimu.

 

Sekä Loimulle että Fazlille henkilökohtaisesti jäi siis viime kaudesta vielä hampaan koloon ja molemmat lähtevät nyt uuteen kauteen jälleen yhdessä sarjasijoituksen parantaminen mielessään. Loimun joukkue on pääosin nyt valmis ensi kauteen. Levetyttä kokoonpanoon haetaan mahdollisesti vielä toisen liberon ja hakkurin rooleihin. Kotimaisen lentopallon pääsarjan perinteisin seura on tehnyt viime vuosina päämäärätietoista nousua takaisin kohti sarjan kärkisijoja ja tavoitteena onkin parantaa sijoitusta viime kaudesta.

 

Viime kaudella Loimussa hakkuroineen Joonas Jokelan kanssa sarjan parhaan hakkurin tittelistä kamppaillut Fazli on Mestaruusliigan ulottuvimpia pelaajia. Yksi hänen suurimmista vahvuuksistaan onkin se, että hän osaa hyödyntää monipuolisesti hyökätessään sen, että käsi huitelee hyökätessä lähes 130 cm verkkonauhan yläpuolella. Lisäksi hänen ylhäältä lähtevä leijasyöttönsä aiheuttaa harmaita hiuksia vastustajien vastaanottajille.

 

  • Merkittävä palanen joukkueen rakentamiseen toteutui Alin sopimuksen myötä. Hän on kahden kauden ajan ollut Mestaruusliigan hakkurieliittiä. Paluu Loimuun on tukijoille, faneilla ja varmasti myös vanhoille pelikavereille merkittävä tapaus, iloitsi Kuusamosta maastopyörälenkiltä tavoitettu Loimun päävalmentaja Kari Raatikainen.

 

Lentopallon Mestaruusliiga alkaa syyskuun lopussa, jota ennen Loimu pelaa syyskuussa yhden yleisölle vapaan harjoitus- ja uuden joukkueen esittelyottelun. Harjoituspeliohjelma julkaistaan elokuussa ja ensi kauden Mestaruusliigan otteluohjelma on tulossa julki lähiaikoina.

 

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös