Siirry sisältöön

UUTISET

9.4. Koululentisliigan finaalitapahtuma Kerttulassa ke 10.4.

Koululentisliiga on vastaus urheiluseurojen ja koulujen uudenlaiselle yhteistyölle. Raision Loimun liigapelaajat, Raision Loimu juniorit ja Maskun Katajan lentopallojaosto ovat lyöneet yhteistyön kättä  tarjotakseen Raisiossa, Maskussa ja Naantalissa peruskoulun alakouluikäisille lisää liikkumisen mahdollisuuksia ja samalla annoksen lentopalloilun alkeistekniikka ja -pelitaitokokemuksia. Koululentisliiga on tukenut hienosti Liikkuvien koulujen toimintaa.

Totta kai lounaisen alueen lentisperheeseen haetaan samalla uusia innokkaita junioreita vanhempineen mukaan. Tämä perhe on viime vuosina pienentynyt, joten tunnetuksi tekeminen on tärkeää mahtavan lajin säilymiseksi jatkossakin maassamme.

Tänä keväänä ensi kertaa koko Suomessa pilotoitu Koululentisliiga on ollut sen ensi kokeiluvaiheessa kuuden lentisiltapäiväkerhon mittainen periodi  Raision Kerttulan ja Friisilän, Naantalin Karvetin ja Maskun Lemun 1-4-luokkalaisille. Toiminnassa on neljästä koulusta innostunut mukaan peräti 130 lentopalloilusta kiinnostunutta lasta! Se on mahtava määrä ja kertoo isosta kiinnostuksesta lentopalloilua kohtaan.

Lapset ovat saaneet kerhonsa omalla koulullaan, mikä myös on ollut omiaan madaltamaan osallistumiskynnystä, kun omia tuttuja kavereita on lähtenyt toimintaan  mukaan ja vielä omassa turvallisessa lapsen omassa arkiympäristössä.
Vetäjinä ovat toimineet Loimun ja Katajan pelaajat sekä Loimun liigapelaajat.

Terveellisen välipalan kerholaisille on mahdollistanut Raisio-konserni lahjoittamalla jokaiseen kerhon tapahtumaan Elovena -tuoteita.

Koululentisliigaa on tarkoitus jatkaa ja laajentaa alakouluissa tulevina vuosina Turun ja miksei koko Suomen alueelle!

Koululentisliigan lopputapahtuma, jossa kaikkien osallistuneiden neljän koulun koululentisliigalaiset  tapaavat toisensa leikkien , harjoitellen ja pelaillen, järjestetään Raision Kerttulan liikuntahallissa keskiviikkona 10.4. klo 16-18(ykkös-kakkosluokkalaiset) ja 18-20.

Tervetuloa seuraamaan lopputapahtumaa ja bongaamaan uudet ”Rumpuset, Sammelvuot, Sivulat ja Lehtoset”

Lisätiedot Olli Ranta
olli.ranta88@gmail.com
p. 0400 958 188

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös