Siirry sisältöön

UUTISET

EM-kisat syyskuussa Tampereella – osta lippusi Loimun kautta!

Miesten lentopallon EM-kisat isketään Tampereella 1.-8.9.2021. Me olemme mukana kotikisojen lipunmyynnissä, joten osta lippusi meidän kautta ja tuet samalla meidän toimintaamme! Myyntiin tulee 18.3. klo 10:00 4-päivän lippupaketit. Mikäli Covid-19 tilanteesta johtuen syyskuun EM-kilpailut joudutaan toteuttamaan ilman katsojia, palautetaan lipunostaneille lipusta maksettu hinta, josta on vähennetty käsittelykulut.

Osta lippusi näiden linkkien kautta ja hyväksy ostosivun kysyessä sen evästeet, niin ostosi kirjautuvat meille.

Päivitetty 6.7.2021: YKSITTÄISET OTTELULIPUT MYYNNISSÄ NYT – Osta tämän linkin kautta ja tue Loimua:
https://www.ticketmaster.fi/feature/eurovolley/seurat/?language=fi-fi&utm_source=website&utm_medium=RaisionLoimu&utm_campaign=lentopallonem_paivakohtaisetliput

Myynti linkki ke-la:
https://www.ticketmaster.fi/event/292381?CL_ORIGIN=ORIGIN2&utm_source=website&utm_medium=RaisionLoimu&utm_campaign=lentopallonem_joukkuepaketit_ke-la

Myynti linkki su-ke:
https://www.ticketmaster.fi/event/292463?CL_ORIGIN=ORIGIN2&utm_source=website&utm_medium=RaisionLoimu&utm_campaign=lentopallonem_joukkuepaketit_su-ke

#EuroVolleyM #veljekset

VARAA LOIMU-KISAMAJOITUS KANGASALLE!

Raisiolaisen Loimu-hotellin sisar Hotelli Kuohu tarjoaa EM-kisojenkin aikana 15 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta laadukasta majoitusta kilpailukykyiseen hintaan aivan Valtatie 12:sta vieressä Kangasalan keskustassa, Kirkkojärven rannalla. Modernilla itsepalvelukonseptilla toimiva hotelli takaa asiakkailleen nopean ja joustavan varauksen. Ovikoodin avulla liikkuminen on mutkatonta ja pääset huoneeseesi juuri sinulle sopivaan aikaan. Hotellivuorokausi alkaa kello 15 ja päättyy lähtöpäivänä kello 12.

Uusi kaunis hotellikiinteistö sijaitsee Kangasalan uimahallin vieressä ja huoneista on kauniit näköalat joko Kangasalan keskustaan tai Kirkkojärven suuntaan. Kangasalan keskustan palvelut ovat kivenheiton päässä ja hotellin lähistöltä löytyvät myös Kangasalan monipuoliset luonto- ja kulttuurikohteet. Tampereen keskustaan on noin 15 minuutin ajomatka ja auton pysäköinti onnistuu vaivattomasti vieressä olevassa parkkihallissa, lisätiedot sekä hinnastot: Pysäköintikohteet (finnpark.fi). Pysäköintihallin lisäksi lähistöltä löytyy kiekollisia pysäköintipaikkoja, kiekko vaaditaan arkisin kello 9-17.

Hotellissa on huoneita yhteensä 34 kappaletta ja kahden hengen huoneiden lisäksi majoitusta on tarjolla kolmen ja neljän hengen huoneissa. Aamiaistarjoilua ei hotellissa toistaiseksi ole, mutta omien eväiden ja aamiaistarvikkeiden säilytys ja nauttiminen onnistuu hyvin huoneessa. Huonevarustukseen kuuluu jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin sekä vedenkeitin ja tämän lisäksi huoneissa on kertakäyttöastioita, teetä ja kahvia tarjolla.

Tee varaus tai pyydä tarjous RAISIONLOIMU-koodi mainiten ja saat alennuksen. Lisätiedot ja varaukset: info@hotellikuohu.fi tai +358 10 2007 3000.

Loimu_logo_vaaka_PMS144

Raision Loimu ry
Keonkatu 5, 21200 Raisio

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös