Siirry sisältöön

UUTISET

14.4. Loimulle tukku jatkosopimuksia pelaajistoon ja valmennukseen

Uuteen, ja toivottavasti normaalimpaan, lentopallon Mestaruusliiga-kauteen kovaa vauhtia valmistautuvalla Loimulla on koossa kuusi pelaajasopimusta viime kaudelta tuttujen pelaajien kanssa. Jatkavien listalla on myös viime kaudelta tuttu valmennus, joka jatkaa nuoren ryhmän päämäärätietoista kehittämistä ruotsalaisen Per-Erik Dalqvistin johdolla apunaan valmentaja Mika Rantanen ja videovalmentaja Ari-Heikki Kulmala.

  • Näimme joulutauon jälkeen harvinaisen omavaraisen joukkueen Mestaruusliiga-kentillä. Pelasimme hyvin, mutta se viimeinen silaus ja kokemus voittamisesta puuttui vielä. Oman rungon jatkosopimukset ovat seuran tulevaisuuden kannalta erittäin tärkeitä. Jatkoimme harjoittelua suoraan viimeisen liigapelin jälkeen ja fokus on tällä hetkellä puhtaasti yksilötaitojen hiomisessa ja voiman hankkimisessa. Kaikki ringissä olevat pelaajat työskentelevät kovasti ja ovat nälkäisiä kehittymään edelleen, kommentoi Kerttulan liikuntahallista harjoituksista tavoitettu tyytyväinen Dalqvist.

Pelaajarintamalla Loimun yleispelaajaosastolla jatkavat Väinö Rahko (199 cm, 20-v.), Sebastian Pozo Hernandez (193 cm, 19-v.) ja Eetu Kulmala (185 cm, 20-v.). Keskitorjuja-, libero- ja passariosastoilla on yksi pelaaja kussakin, kun sopimus on voimassa Eetu Mäen (194 cm, 19-v.), Aatu Kulmalan (184 cm, 20-v.) ja Tomi Saarisen (196 cm, 21-v.) kanssa. Rahkon ja Pozo Hernandezin kanssa tehtiin uudet 2 + 1 -vuotiset sopimukset. Mäen uusi sopimus on muotoa 1 + 1 -vuotta. Kulmalan kaksosten ja Saarisen kanssa käytettiin aiemmassa sopimuksessa ollut optiovuosi.

Koossa oleva runko koostuu siis Loimun juniorijoukkueista ja nuorisomaajoukkueista tutuista pelaajista, joten ensi kaudellakin runko on nuori ja vahvasti loimulainen. Loimun on tarkoitus täydentää kotimaista runkoa kahdella ulkomaalaisvahvistuksella. Sopimusneuvottelut käyvät kuumana ja uusia sopimuksia päästään tiedottamaan todennäköisesti jo pikapuolin. Seuraavaksi allekirjoituksen kautta tiedotettavaksi näyttäisi tulevan uusi hakkuri. Aivan maailman kärkipään lentopallomaasta tulevan ykköshakkurin sopimus päästäneen tiedottamaan vielä tällä viikolla. Viime kauden lopussa koossa olleesta joukkueesta varmuudella maisemaa vaihtaa passari Lasse Jylhä, jonka tilalle Loimu kartoittaa tällä hetkellä vaihtoehtoja.

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös