Siirry sisältöön

UUTISET

Kesäkatsaus & tervetuloa liigaan Toverit!

Viime kauden ykkössarjan mestari Tuto Volleylle on myönnetty paikka lentopallon Mestaruusliigaan. Toivotamme Toverit lämpimästi tervetulleeksi liigamaailmaan ja odotamme vesi kielellä paikalliskamppailuja Kerttulassa ja Kupittaalla! Loimu uskoo Turun talousalueen riittävän kahden liigatason joukkueen pyörittämiseen, etenkin kun oranssi-musta juniorimylly on vuosikaudet tuottanut hyvää tasaista tahtia liigatason pelimiehiä Suomen lentopallokartoille. Erityisesti viimeisten kausien aikana Loimun junioreista on noussut seuran edustusjoukkueeseen kunnioitettava määrä omia kasvatteja. Hienoa on nähdä myös oranssi-mustia kasvatteja Kerttulassa verkon toisella puolella vastustajajoukkueiden riveissä.

Yleisesti ottaen Loimun tilanne näyttää tällä hetkellä valoisalta. Lentopallon maratontaulukon piikkipaikkaa hallussaan pitävä 63 vuoden ikäinen lentopallon erikoisseuramme valmistautuu parhaillaan 45. peräkkäiseen pääsarjakauteensa levollisin mielin. Haastavista korona-kausista on selvitty kuivin jaloin. Välillä on jouduttu tekemään raskaitakin päätöksiä, kun on eletty liigatason vaatimusten edellyttämien raskaiden kulurakenteiden maailmassa, jossa tulopuoli on ontunut koronarajoitteiden vuoksi. Näiden ansiosta Raisiossa nähdään Mestaruusliiga-tason lentopalloa myös alkavalla kaudella. Viimeisimmän tilikauden tulos on yleisötulojen puutteesta huolimatta lopulta plusmerkkinen.

Loimun toiminta perustuu laajaan vapaaehtoisverkostoon. Ottelutapahtumia on järjestämässä useiden kymmenien ihmisten laajuinen talkooryhmä, jonka työ niin salin valmisteluissa, kahviloissa, anniskelupisteillä kuin myös toimitsijapöydällä ja muissa tehtävissä on koko seuran sykkivä sydän. Otteluissa ulospäin näkyvien talkoolaisten lisäksi Loimun toimintaa pyörittävät varainhankintaryhmä ja tiedotusryhmä, joista molemmat ovat saaneet merkittäviä lisäharteita viime kauden ja tämän kevään aikana. Lentopallotermein mukaan saadut vahvistukset eivät ole olleet vilttiketjuun tekijöitä, vaan avausseitsikon pelaajia. Hyvähenkiseen talkooporukkaamme mahtuu aina myös lisää käsipareja, joten tervetuloa mukaan, jos lentopallo sykkii sydämessä.

Tässä kesän kynnyksellä eletään vielä hetki rauhallisempaa viestinnällistä aikaa, kun ponnistelut tapahtuvat pääosin taustoilla, eli yhteistyökumppanuuksien ja pelaajasopimusten solmimisessa sekä joukkueen osalta tietysti harjoituskentillä ja -saleissa hikoilen. Pidetään oranssi-musta lippu korkealla niin Raisiossa kuin muuallakin ja nähdään syksyllä!

loimu_tunnus_oranssi

Raision Loimu ry
c/o Rabbit Visuals Oy
Itäinen Rantakatu 64b
20810 Turku

+358 (0) 44 043 2116
info(at)raisionloimu.fi

Vieritä ylös